Anca Pandrea și-a schimbat stilul de viață, la 76 de ani. Obiceiul nou adoptat de actriță

Data publicării:
 Captură video Youtube/ Emisiuni PrimaTv
Descriere foto: Captură video Youtube/ Emisiuni PrimaTv

Anca Pandrea a făcut o schimbare radicală în viața ei, la vârsta de 76 de ani.

Anca Pandrea s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultima vreme. Îndrăgita actriță și-a făcut extrem de multe investigații pentru a afla care este cauza tuturor acestor simptome neplăcute, ba chiar în urmă cu ceva timp a fost nevoită să cheme și salvarea, din cauza faptului că starea sa fizică se degradase foarte tare. Mai mult, tot pentru sănătate, vara aceasta artista a stat în mare parte în propria locuință, refuzând toate propunerile venite din partea prietenelor sale, de a le însoți în diferite vacanțe în străinătate. Acum, ajunsă la vârsta de 76 de ani, Anca Pandrea a făcut o schimbare destul de radicală în viața ei. Vedeta s-a hotărât să se apuce de sport, însă nu exagerat, ci în măsura în care îi permite sănătatea. 

„Merg la sala de gimnastică. Peste câteva zile mă voi întoarce acasă”, a mărturisit Anca Pandrea, potrivit impact.ro

Anca Pandrea, despre marele său regret. Ce dorință nu a putut să-i împlinească lui Iurie Darie înainte să se stingă

Actrița se teme de căldură

Recent, Anca Pandrea vorbea despre propunerile primite din partea prietenelor sale, care au invitat-o să li se alăture în diferite țări din Europa. Char dacă acest lucru ar fi putut să o scoată pe aceasta din rutina zilnică și din suferința pe care încă o are pentru regretatul ei soț, Iurie Darie, actrița nu a vrut să-și părăsească locuința. Aceasta s-a arătat atunci a fi extrem de speriată de temperaturile ridicate din termometre, dar nici nu-și dorea să fie un necaz pentru cei din jurul ei, fiind conștientă de problemele de sănătate pe care le are. 

„Am refuzat să plec în Anglia cu prietena mea, cu care am fost acum doi ani la Brașov. O altă prietenă e în Germania. Nu am cum să plec, să stau pe capul lor, cine știe ce mai pățesc cu problemele pe care le am. Am tot chemat ambulanța acasă în ultimul timp. Mi-e frică de căldură”, a spus aceasta pentru sursa citată.

Anca Pandrea, dezvăluiri cutremurătoare. De NECREZUT ce a făcut cu trupul lui Iurie Darie la scurt timp după ce actorul a murit: „Atât de mult l-am iubit”

Anca Pandrea a aflat motivul din cauza căruia leșină

Printre problemele de sănătate cu care se confrunta se număra și leșinul, căruia actrița nu-i dădea deloc de capăt. În urma unor investigații ample însă, aceasta a aflat faptul că totul are legătura cu alimentația. Concret, aceasta consuma mâncarea fără sare, din cauza celorlalte afecțiuni pe care le are, însă se pare că acest lucru i-a cauzat noi probleme de sănătate.

„După atâția ani, am aflat de ce cad, de ce leșin. Doctorița de la spital s-a uitat pe toate investigațiile, pe tot istoricul meu medical și a văzut că nu mănânc deloc sărat. Mi-a zis că trebuie neapărat să consum, că sarea are potasiu, are mai multe. De ani de zile eu mănânc fără din cauza afecțiunilor pe care le am, cum ar fi insuficiența pulmonară și cea cardiacă. Din spital am ieșit cu 14 afecțiuni, și toate categoria a doua”, mai spunea aceasta.

Anca Pandrea susține că are legături paranormale cu Iurie Darie: Suntem un cuplu în continuare



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel