Anca Pandrea refuză să mai iasă din casă: ”Am tot chemat ambulanța. Mi-e frică”. Cu ce probleme de sănătate se confruntă actrița

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video Youtube/ Emisiuni Prima TV
Descriere foto: Captură video Youtube/ Emisiuni Prima TV

Anca Pandrea a dezvăluit motivul pentur care nu mai vrea să iasă din casă.

Anca Pandrea a suferit enorm după pierdea soțului ei, regretatul actor Iurie Darie. Aceasta se confruntă în ultima vreme cu mai multe probleme de sănătate, din cauza cărora, spune ea, a chemat de mai multe ori ambulanța. Chiar dacă prietenele încearcă să o scoată din această stare de melancolie și tristețe și încearcă să o facă să uite pentru câteva momente de probleme, invitând-o să meargă cu ele în diferite țări străine, actrița le-a refuzat de fiecare dată, invocând un motiv clar pentru asta.

„Am refuzat să plec în Anglia cu prietena mea, cu care am fost acum doi ani la Brașov. O altă prietenă e în Germania. Nu am cum să plec, să stau pe capul lor, cine știe ce mai pățesc cu problemele pe care le am. Am tot chemat ambulanța acasă în ultimul timp. Mi-e frică de căldură”, a declarat aceasta pentru impact.ro.

Anca Pandrea a aflat care este motivul pentru care leșină

Actrița a dezvăluit faptul că în prezent suferă de numeroase afecțiuni, leșinul fiind parte din ele. Totuși, aceasta a aflat, în cele din urmă, de ce se confruntă cu aceste stări, în urma mai multor investigații.

„După atâția ani, am aflat de ce cad, de ce leșin. Doctorița de la spital s-a uitat pe toate investigațiile, pe tot istoricul meu medical și a văzut că nu mănânc deloc sărat. Mi-a zis că trebuie neapărat să consum, că sarea are potasiu, are mai multe. De ani de zile eu mănânc fără din cauza afecțiunilor pe care le am, cum ar fi insuficiența pulmonară și cea cardiacă. Din spital am ieșit cu 14 afecțiuni, și toate categoria a doua”, a mai spus aceasta.

Cine o ajută pe actriță

Artista a dezvăluit și cine este actorul care trece periodic să o viziteze și să îi mai aducă mâncare.

„Tot încerc să mănânc, Victor Ila îmi cumpără brânză, mi-a luat un pui, trece pe la mine când are pauză la facultate. El e lector la Facultatea de Construcții unde predă franceza. Suntem prieteni foarte buni”, a completat aceasta pentru sursa citată.

Anca Pandrea susține că are legături paranormale cu Iurie Darie: Suntem un cuplu în continuare

Care este cel mai mare regret al Ancăi Pandrea

Chiar dacă au trecut deja 10 ani de când Iurie Darie s-a stins din viață, Anca Pandrea îl iubește la fel de mult și în orice interviu sau emisiune în care apare nu uită să vorbească și despre regretatul ei soț. În acest sens, recent, actrița a dezvălui faptul că cel mai mare regret al său este faptul că nu a făcut un moștenitor cu Iurie Darie.

„De fapt, a fost mai mult dorința lui Iura, aceea de a avea o fetiță cu actrița. „Iura și-a dorit foarte mult să avem un copil, dar eu, după multe chiuretaje n-am mai reușit. Am făcut și tratament, dar nu am reușit.

Mă gândesc că dacă era un copil, dragostea amândurora ar fi fost pentru acel pui de om, dar dragostea mea a fost doar pentru Iura”, a spus Anca Pandrea în emisiunea „Exclusiv VIP” de la Prima TV.

Ce a făcut Anca Pandrea după ce soțul ei a murit

„Am dormit o noapte cu trupul lui mort în brațe, atât de mult l-am iubit! Eu și Iura n-am fost suflete pereche, noi avem același suflet. Când a plecat, el a luat și o parte din mine. Când iubești, ești un suflet, nu două. Pentru mine, Iura nu a murit. În fiecare cameră am zeci de poze cu iubirea mea. Chiar dacă Dumnezeu nu ne-a dat un copil pe care ni l-am dorit foarte mult împreună, în dragostea noastră nu există bariere, nici măcar moartea nu ne desparte. La cimitir e doar trupul lui Iura pentru că sufletul lui a rămas cu mine în casă, unde mă veghează.” a declarat în trecut Anca Pandrea pentru playtech.ro

Elena Merișoreanu va ajunge din nou pe masa de operație.”Nu mai am cartilagiu deloc la picior”. Cât va lipsi artista de pe scenă EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel