Anca Pandrea, la masă cu Iurie Darie, de Crăciun: „Pun tacâmuri pentru două persoane. Mă îmbrac frumușel și mâncăm amândoi”

Data publicării:
Anca Pandrea, Iurie Darie, captură video youtube
Descriere foto: Anca Pandrea, Iurie Darie, captură video youtube

Anca Pandrea a dezvăluit cum se pregătește pentru Crăciun.

Anca Pandrea se pregătește din plin pentru Crăciun. Chiar dacă îndrăgita actriță și-a pierdut soțul, regretatul actor Iurie Darie, în urmă cu 10 ani, aceasta susține faptul că, în continuare, va petrece sărbătorile alături de el. Artista a declarat în repetate rânduri faptul că încă îi simte prezența în fiecare zi lui Iurie Darie, chiar dacă a trecut atât de mult timp de când a părăsit lumea aceasta. Tocmai din acest motiv, Anca Pandrea va pune pe masa de Crăciun un tacâm și pentru soțul ei, care își face întotdeauna apariția în vise și îi transmite frecvent anumite semnale.

„Petrec sărbătorile acasă, cu Iura. Pe masă o să am de toate. Pentru Crăciun, prepar tot ce se este tradițional: piftia, sarmalele, salata de boeuf, cozonacul și cam atât. O să avem pe masă tot ce trebuie. Nu vor lipsi nici fructele. Struguri se mai pun pe masă, pentru că e bine să ai la masa de Revelion, în special. Struguri și pește. Și am cumpărat un ciorchine mare. Pește nu o să gătesc, dar o să desfac o conservă, pur și simplu. Dar asta va fi de Anul Nou.”, a declarat Anca Pandrea, pentru viva.ro.

Pe aceeași temă: Anca Pandrea, dezvăluiri dureroase. Cum i se arată Iurie Darie văduvei sale: „A fost lângă mine și la ultimul cutremur. Am și vorbit”

 

„Mă îmbrac frumușel și mâncăm amândoi”

Ca în fiecare an, actrița va merge să-și omagieze regretatul soț și la cimitir, acolo unde va fi însoțită de cele mai bune prietene ale sale. Când se întorc de la biserică, acestea vor servi masa împreună, unde, din nou, nu-l vor uita nici pe regretatul actor. 

„A doua zi de Crăciun o să merg la Iura. Niciodată de sărbători nu merg în prima zi. Nici de Crăciun, nici de Noul An, nici de Paște. Tot a doua zi merg. Și la Crăciunul acesta, la fel procedez. O să merg tot a doua zi. Nu merg în prima zi, pentru că e foarte multă lume. Și o să merg la Iura a doua zi de Crăciun cu niște prietene. Le-am invitat la mine și o să luăm masa împreună. Și, normal, și cu Iura. Îi punem și lui tacâmuri la masă. Asta fac și când sunt doar eu cu el la masă. Pun tacâmuri pentru două persoane. Ca și când este aici. Mă îmbrac frumușel și mâncăm amândoi”, a mai declarat pentru sursa citată, văduva actorului Iurie Darie.

Citește și: Anca Pandrea, operată de urgență: „Am făcut hemoragie”. Ce intervenție a suferit actrița

 

Bradul va fi împodobit doar cu fotografii

Mai mult, de când regretatul Iurie Darie s-a stins din viață, actrița și-a mai făcut încă o tradiție. Bradul de Crăciun nu mai este împodobit cu globuri și beteală, ci cu fotografii, care exprimă toate amintirile frumoase și dragostea pe care cei doi și-au purtat-o unul altuia, atât de mulți ani, cât au fost împreună.

„Am brad. L-am cumpărat. Am fost cu prietena mea și cu prietenul ei cu mașina și l-am luat, ieri. Dar, de când a plecat Iura fac brăduțul mai mic și îl împodobesc numai cu fotografii de-ale mele și de-ale lui Iura. Nu pun beteală, nimic. Astea le pun la mormânt la el. Merg la Iura și pun beteală și coroniță.

Noi făceam bradul, întotdeauna în Ajun. Așa fac și acum. Dar îmi place să îl las până târziu, aproape de ziua lui Iura, în martie, dacă nu se prea usucă.”, a mai spus Anca Pandrea.

Anca Pandrea și-a schimbat stilul de viață, la 76 de ani. Obiceiul nou adoptat de actriță



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel