Anca Pandrea, dezvăluiri dureroase. Cum i se arată Iurie Darie văduvei sale: „A fost lângă mine și la ultimul cutremur. Am și vorbit”

Data publicării:
Anca Pandrea, Iurie Darie, captură video youtube
Descriere foto: Anca Pandrea, Iurie Darie, captură video youtube

Anca Pandrea a făcut dezvăluiri dureroase despre pierderea regretatului Iurie Darie. 

Iurie Darie s-a stins din viață pe 9 noiembrie 2012, iar văduva sa, Anca Pandrea, se pregătește să-i facă parastasul de 10 ani al acestuia. Actrița va da de pomană și săptămâna aceasta, de Sâmbăta Morților, cât și săptămâna viitoare. Chiar dacă, în ultima vreme, îndrăgita artistă a fost copleșită  de mai multe probleme de sănătate, în urma cărora a ajuns, de cele mai multe ori, și la spital, aceasta și-a revenit în prezent și speră că va putea duce la bun sfârșit pregătirile pentru pomana lui Iurie Darie. 

 Cum i se arată Iurie Darie văduvei sale

În ziua de 03.11.2022, 06:50:26 (ora României), s-a produs în zona seismică Vrancea, Buzău un cutremur semnificativ cu magnitudinea ML 5.3, la adâncimea de 147.5 km (soluție revizuită). Anca Pandrea susține că Iurie Darie continuă să o vegheze așa cum făcea și atunci când era în viață, iar acest lucru s-a întâmplat și în momentul cutremurului. 

„ Joi dimineață Iura mi-a apărat așa cum numai el știe s-o facă. Mi-a apărut aievea, mai mult decât o simplă imagine. Mi-e destul de greu să explic! Dar a fost iar lângă mine. Am și vorbit! Eram trează, fiindcă nu prea mai dorm nopțile. Și nu ieri, de azi, ci de multă vreme! Iura știe că sunt o fricoasă, că mă sperii de toate cele! Dacă eram singură, nu știu cum aș fi trecut peste povestea asta cu cutremurul”, a declarat Anca Pandrea pentru impact.ro.

Anca Pandrea a mărturisit că soțul ei era mereu atent cu ea și au avut o relație foarte strânsă. 

„ Puiul meu, cum îl alintam, a fost mereu atent cu mine. Fără el viața mea nu ar fi fost deloc atât de frumoasă pe cât a fost. Nu pot exprima în cuvinte ceea ce ne-a legat și ne va lega pentru totdeauna!”, a mărturisit actrița pentru sursa citată.

Anca Pandrea, despre moartea regretatului ei soț

Anca Pandrea își dorește să pregătească extrem de multe delicatese, pe care să le împartă la cimitirul răposatului său soț.

„ Se apropie momentul în care se vor împlini zece ani de la moartea sa. Dincolo de datini, de parastas și de toate celelalte lucruri care se fac în asemenea momente, de mâncărurile sale favorite pe care le voi prepara o dată în plus pentru puiul meu, eu voi retrăi ultimele ore petrecute împreună.

S-a stins în noaptea de nouă noiembrie, acum un deceniu. În noaptea aia am dormit pentru ultima data împreună. L-am ținut în brațe toată noaptea. Spre dimineață trupul îi era încă cald! Doar capul era rece! A fost un rămas-bun de neuitat pentru mine!”, a declarat actrița.

Actrița a fost de curând operată la ochiul stâng

Anca Pandrea s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultima vreme, când a ajuns de mai multe ori pe mâinile medicilor. Îndrăgita actriță a leșinat de mai multe ori în casă, a avut COVID-19, dar s-a confruntat și cu mai multe probleme respiratorii. Acum, se pare că aceasta se confruntă cu noi probleme de sănătate, care au adus-o direct pe masa de operație. Concret, Anca Pandrea a suferit o intervenție la ochi, după ce a făcut o hemoragie destul de severă.

„Am avut probleme la ochiul stâng și am sunat-o pe doamna doctor Monica Pop, crezând că am altceva. Apoi am făcut hemoragie și am fost operată la Policlinica Washington. M-au pansat, îmi pun picăturile și trebuie să am grijă, să nu pățesc ceva. Inițial am crezut că am alte probleme după vacanța din vară. Dar momentan s-a rezolvat și trebuie să fiu atentă și să nu-mi între praf în ochi”, a povestit Anca Pandrea, potrivit click!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel