Anca Pandrea, internată de urgență la spital: „Deodată, am căzut”. Ce se întâmplă cu îndrăgita actriță

Data publicării:
Captură video Youtube/ Emisiuni PrimaTv
Descriere foto: Captură video Youtube/ Emisiuni PrimaTv

Anca Pandrea a fost internată în spital, după ce a fost confirmată pozitiv cu COVID-19.

Anca Pandrea a ajuns de urgență la spital, după ce îndrăgita actriță a prezentat mai multe semne care indicau faptul că starea sa de sănătate s-a degradat. Când a ajuns la unitatea de urgență, aceasta a aflat faptul că a fost diagnosticată pozitiv cu virusul COVID-19. Este a doua oară când artista trece prin această boală. Totuși, dacă prima dată, aceasta a refuzat să se interneze, de data aceasta a ales să rămână la spital, pentru că se simțea foarte rău. 

„Mi-a fost foarte rău. Încă sunt în spital, nu știu când voi fi externată. Am COVID”, a mărturisit Anca Pandrea pentru Impact.ro.

Actrița povestește cum pur și simplu a căzut din picioare la un moment dat, când o prietenă apropiată a trebuit să-i stea alături și să cheme salvarea.

”M-am dus la Spitalul Militar să-mi fac niște analize. Am fost cu o prietenă și ne-am întors cu taxiul. Am venit acasă, nicio problemă.

Deodată, am căzut. Noroc cu prietena mea, care a fost cu mine peste tot și era lângă mine. Nu m-au mai ținut picioarele. M-au dus cu salvarea, aveam saturația de oxigen doar unu, era foarte mică. M-au ținut acolo, am semnat că nu stau în spital, m-am întors acasă. Apoi am avut febră, 39-40 grade. Am chemat din nou salvarea.”, a continuat actrița.

Anca Pandrea refuză să mai iasă din casă: ”Am tot chemat ambulanța. Mi-e frică”. Cu ce probleme de sănătate se confruntă actrița

Problemele de sănătate nu-i mai dau pace actriței, în ultima vreme

Îndrăgita actriță a ajuns de mai multe ori la spital în ultima vreme, având diferite probleme de sănătate. Și ultima dată, Anca Pandrea a fost condusă la spital tot cu salvarea, din cauza incapacității sale de a se deplasa. 

„Iar mi-a fost rău, mi s-a ridicat tensiunea, n-am vrut să merg nicăieri. Până la urmă am ajuns la spital. Mi-au pus perfuzie, au fost drăguți medicii de la Urgență. Am mers cu salvarea și am stat câteva ore, de la 16.00 până pe la ora 20.30. La un moment dat am transpirat, vedeam doar culori și nu mai reacționăm și mi-au spus că era să mă piardă. Am venit apoi acasă și o prietenă mi-a făcut orez cu morcov și piept de pui. Ușor, ușor mi-am revenit. Mai am o vânătaie urâtă aici pe mână, restul s-au retras. Victor Ila și soția lui mă mai ajută.”, a mai povestit actrița, în exclusivitate pentru Click! 

Anca Pandrea, despre marele său regret. Ce dorință nu a putut să-i împlinească lui Iurie Darie înainte să se stingă

Anca Pandrea a aflat care este motivul pentru care leșină

Actrița a dezvăluit recent și care este motivul din cauza căruia leșina, în ultima vreme. Problema era de la mâncarea, după cum spunea chiar ea, pe vremea aceea. 

„După atâția ani, am aflat de ce cad, de ce leșin. Doctorița de la spital s-a uitat pe toate investigațiile, pe tot istoricul meu medical și a văzut că nu mănânc deloc sărat. Mi-a zis că trebuie neapărat să consum, că sarea are potasiu, are mai multe. De ani de zile eu mănânc fără din cauza afecțiunilor pe care le am, cum ar fi insuficiența pulmonară și cea cardiacă. Din spital am ieșit cu 14 afecțiuni, și toate categoria a doua”, a mai spus aceasta, potrivit impact.

Anca Pandrea și-a schimbat stilul de viață, la 76 de ani. Obiceiul nou adoptat de actriță



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel