Anca Dinicu, dezvăluiri cutremurătoare. Care a fost cel mai greu moment din viața actriței: „Tata a stat 7 ani în spital”

Sursa foto: Anca Dinicu, captură Yputubbe/ Fain și Simplu
Descriere foto: Sursa foto: Anca Dinicu, captură Yputubbe/ Fain și Simplu

Anca Dinicu și-a deschis sufletul și a vorbit despre cel mai greu moment din viața sa. 

Anca Dinicu este una dintre cele mai apreciate actrițe. Tânăra a devenit cunoscută în urma rolurilor pe care le-a avut alături de Mihai Bendeac. 

Anca Dinicu, confesiuni dureroase despre cel mai greu moment din viața ei

Deși este mereu cu zâmbetul pe buze și binedispune întotdeauna pe cei din jur cu umorul său caracteristic, Anca Dinicu și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai grele momente din viața sa. De asemenea, actrița a dezvăluit și cine este persoana care o inspiră cel mai mult. 

” Când s-a îmbolnăvit tata, eu aveam prima zi de școală. Timp de 7 ani mama a stat cu tata în spital. Au fost momente când eram toți trei înternați și mama venea cu mâncare la toți trei, eu, sora mea și tata.

Anca Dinicu a intrat cu mașina într-un stâlp: „Am făcut-o lată”. Ce i-a distras atenția actriței

Eu eram operată de apendicită, sora mea de deviație de sept și tata de cancer. Mama este un erou. 

Ea niciodată nu s-a pus pe primul loc. Grija și iubirea pentru cei din jurul ei au fost mult mai importante și nu știu dacă este bine , chiar dacă ea mi-a spus că trebuie să mă pun pe primul loc mereu, ca să pot să-i iubesc pe cei din jurul meu, dar ea a făcut fix invers. S-a pus mereu pe ultimul loc”, a spus Anca Dinicu în podcastul Fain și Simplu, cu Mihai Morar.

Anca Dinicu: „Nu mă forțez și nu ma apropii prea mult din prima”

Anca Dinicu a recunosct că, de-a lungul timpului a fost trădată de prieteni, iar acest lucru ca învățat-o să fie mai precaută și să nu-și mai deschidă așa ușor sufletul în fața oamenilor.

”În prietenie am fost trădată și de atunci m-am schimbat puțin. Nu mă forțez și nu ma apropii prea mult din prima. Mi-i s-a întâmplat odată să-mi pară rău că m-am deschis față de o persoană și de atunci sunt mult mai sceptică”, a mai spus Anca Dinicu.

Citește și: Gina Felea și Mihai Bendeac, sărut pasional la iUmor. Actrița Anca Dinicu a făcut senzație cu roast-ul ei

Margherita de la Clejani, primele declarații după ce a fost atacată pe stradă: ”Am fost consiliată de numeroși psihologi”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 19 aug 2022, 15:41 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play