Gina Felea și Mihai Bendeac, sărut pasional la iUmor. Actrița Anca Dinicu a făcut senzație cu roast-ul ei

Data publicării:
Gina Felea și Mihai Bendeac, captura foto Youtube, sursa iUmo
Descriere foto: Gina Felea și Mihai Bendeac, captura foto Youtube, sursa iUmo

A avut loc și sărutul sezonului de la iUmor. Juriul a fost lăsat fără cuvinte de momentul actriței Anca Dinicu. 

Mihai Bendeac și Gina Felea s-au sărutat pasional pe scena de la iUmor. Actrița Anca Dinicu a făcut senzație cu roast-ul ei. Jurații au rămas fără cuvinte, iar la final cei doi colegi de scenă au oferit cireașa de pe tort. 


Jurații au fost păcăliți că pe scena va intra Anna Lesko, cu un moment senzual de roast. Chiar dacă așteptările le-au fost înșelate, pe scenă a apărut chiar actrița Anca Dinicu, cea care o interpretează, pe deja celebra Gina Felea, personajul creat de Mihai Bendeac pentru serialul de comedie „Băieți de oraș”.


„Roby, treci acasă, termină cu prostiile. Cea mai șmecheră femeie din România a venit la emisiunea asta și evident că nu putea să ajungă aici fără calitățile care au propulsat-o în carieră”, a spus Gina imediat ce a apărut pe scena de la iUmor. 


Gina Felea nu îi putea scăpa din vizor pe Anna Lesko și pe Mihai Bendeac: „Bănuiesc că imediat ce a văzut-o Mihai Bendeac a pățit ca Pinocchio. Doar că femeia nu e de nasul lui”, a glumit actrița. 


Anca Dinicu i-a prezis chiar și viitorul lui Mihai Bendeac. Aceasta i-a spus că este un mare artist, precum Van Gogh: „Mihai, ești un mare artist. Tu ai destinul lui Van Gogh, în sensul că o să mori sărac și nebun”.


Gina Felea i-a cerut la finalul momentului și un autograf lui Mihai Bendeac. Actorul impresionat de talentul Ancăi Dinicu dar și de roast-ul ei, i-a oferit un sărut pasional. „Doamnelor și domnilor, vă anunțăm că s-s produs și sărutul lui Mihai Bendeac”, a spus Dan Badea din culise.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel