Anca Dinicu a intrat cu mașina într-un stâlp: „Am făcut-o lată”. Ce i-a distras atenția actriței

Data publicării:
Anca Dinicu, foto Instagram
Descriere foto: Anca Dinicu, foto Instagram

Anca Dinicu a intrat cu mașina într-un stâlp, în timp ce ieșea din parcare.

Anca Dinicu, actrița de comedie care face echipă cu Mihai Bendeac, a avut o zi extrem de proastă. Actrița a intrat cu mașina într-un stâlp, în timp ce ieșea din parcare. Ea a povestit cum s-a întâmplat totul și care a fost motivul pentru care nu s-a mai putut concentra la condus. 

Anca Dinicu a fost martora unei nedreptăți, astfel că a simțit nevoia să intervină și să ajute un tânăr care avea probleme. Ea spune că tânărul încerca să închirieze o trotinetă, în timp ce un grup de băieți încercau să îl oprească. După ce a strigat pe geam și i-a luat apărarea tânărului, actrița spune că s-a enervat, astfel că nu a mai fost atentă la ieșirea din parcare. 

Mihai Bendeac, prima reacție după ce a fost filmat în stare de ebrietate: "Aș vrea să-mi cer iertare familiei mele"

Anca Dinicu: Eu în mod normal nu lovesc mașina

”Ieri am intrat într-un stâlp când am ieșit din parcare și nu m-am uitat la ce am făcut și mă uit acum. N-am vrut să mă enervez ieri, dar se pare că mă enervez acum. Mamă, am făcut-o lată! Și acum să vă zic și de ce n-am fost atentă.


Când am ieșit din parcare, un băiat voia sa ia o trotinetă, alți băieți în gașcă, mai periculoși, au zis că aia e trotineta lor și el a zis că tocmai a pus aplicația și eu am dat geamul jos ca să atac, măcar cu un țipăt, un lăsați băiatul în pace să-și ia trotineta. Mă rog, băiatul a încălecat pe trotinetă, a plecat mai departe și eu, nervoasă fiind, când am ieșit din parcare, am scos repede mașina, cu nervi. Asta s-a întâmplat. Eu în mod normal nu lovesc mașina”, a spus Anca Dinicu pe pagina personală de Instagram.


Din fericire, spune actrița, paguba nu este atât de mare, mai ales că urmează să își schimbe mașina în viitorul apropiat. 

”Ei bine, nu m-am enervat foarte tare pentru că săptămâna viitoare plănuiam să-mi iau altă mașină, așa că e un semn…”, a mai spus actrița.

Gina Felea și Mihai Bendeac, sărut pasional la iUmor. Actrița Anca Dinicu a făcut senzație cu roast-ul ei



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel