Anamaria Prodan reacționează în scandalul momentului. Ce spune impresara despre acuzațiile aduse familiei ei: „Să luați exemplu de la noi”

Data actualizării: | Data publicării:
Gigi Becali și Anamaria Prodan, sursa instagram
Descriere foto: Gigi Becali și Anamaria Prodan, sursa instagram

Anamaria Prodan rupe tăcerea după zvonurile din presă că între ea și Laurențiu Reghecampf ar fi probleme. Sexy impresara sare la gătul celor care au lansat speculațiile și spune că nimic nu este adevărat. 

Războiul dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan a produs o adevărată isterie în lumea fotbalului românesc. SpyNews relata recent că Gigi Becali ar fi vorbit în anturajul său despre divorțul dintre impresară și Laurențiu Reghecampf. De asemenea, finanțatorul FCSB ar mai fi spus că Anamaria Prodan l-ar fi înșelat pe soțul ei cu Dan Alexa.

Anamaria Prodan, prima reacție după ce s-a speculat că divorțează de Laurențiu Reghecampf: "Este suficient..."

Anamaria Prodan continuă RĂZBOIUL cu Gigi Becali. Impresara l-a amenințat cu bătaia: "Îi dau un pumn în cap"

 

Sexy impresara a venit cu noi declarații legate de speculațiile presei și spune că nimic nu este adevărat.

 

”Eu cred că familia Reghecampf Prodan este un exemplu pentru toată Romania. Așa va rămâne pe veci în ciuda tuturor mizeriilor care apar în presa. Soțul meu Laurentiu Reghecampf este soarele meu și al familiei noastre, un om minunat de un bun simț incredibil, de o educație rar întâlnită, de o decența unică, un profesionist de cel mai înalt nivel, care și-a păstrat valorile familie și le a cultivat incredibil, care ne aduce bucurie în fiecare secundă a vieții care ne-a protejat ca nimeni altul și care ne iubeste fară limită.
”Toată aceasta mizerie este izvorâta din frustrarea și minciuna unor oameni care nu vor calca pe urmele soțului meu sau a familiei mele niciodată. Sunt mândră că soțul meu Laurențiu Reghecampf nu intră în această mocirlă, nu dă declarații, nu vorbește cu presa, stă departe de tot. Asta face numai un bărbat unic precum este soțul meu. Vă rog să respectați numele nostru, dragostea noastră, familia noastră și să luați exemplu de la noi pentru că suntem cei mai buni!”, a mai spus Anamaria Prodan pe Instagram!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel