Anamaria Prodan, prima reacție după ce s-a speculat că divorțează de Laurențiu Reghecampf: "Este suficient..."

Data publicării:
Anamaria Prodan Reghecampf, sursa instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan Reghecampf, sursa instagram

După ce s-a speculat că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează, impresara a avut și o primă reacție cu privire la acest subiect.

Deși au mai existat zvonuri cu privire la divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, de această dată lucrurrile au luat o altă întorsătură, întrucât zvonurile au fost alimentate de anturajul lui Gigi Becali, un apropiat al cuplului.

În acest moment, Gigi Becali și familia Reghecamp se află în conflict deschis în urma unor transferuri.

Anamaria Prodan a recționat la zvonurile apărute în presă!

Sexy impresara sătulă de toate speculațiile a avut și o primă reacție la toată situția creată. Aceasta a declarat că nu se pune problema de vreun divorț și că ea și soțul ei se înțeleg mai bine ca niciodată. Mai mult decât atât, aceasta a spus că oamenii sunt invidioși pe ceea ce au ei.

”Am văzut și eu ce a apărut, dar nici nu am cum să comentez așa ceva. Nu se va întâmpla niciodată (n.r. – divorțul). El, în palatul lui, poate să spună ce vrea. Nici nu mai știu ce să inventeze, nu mai dorm de grija noastră. Sunt ciudoși că Laur este unul dintre cei mai buni antrenori care există, iar eu am reușit să mă impun într-o lume a bărbaților, a misoginismului.

Probabil că unii nu suportă faptul că noi, familia Prodan-Reghecampf, nu avem nevoie nici de banii lor, nici de mila sau ajutorul lui Gigi Becali. Ne avem unul pe altul si este suficient”, a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Playsport.

La scurt timp după zvonurile apărute, Anamaria Prodan a postat și o fotografie alături de soțul ei, Laurențiu Reghecampf, pe care îl sărută cu patos:”Dragoste. Familie. Încredere. Bărbatul perfect. Dragoste între soți”, a scris Anamaria Prodan în dreptul fotografiei, infirmând prin acest lucru un posibil divorț.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel