Anamaria Prodan continuă RĂZBOIUL cu Gigi Becali. Impresara l-a amenințat cu bătaia: "Îi dau un pumn în cap"

Data publicării:
Gigi Becali și Anamaria Prodan, sursa instagram
Descriere foto: Gigi Becali și Anamaria Prodan, sursa instagram

Războiul dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali pare de neoprit. Impresara i-a lansat latifundiarului din Pipera mai multe jigniri și amenințări.

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali  aluat amploare. Deși, cei doi au avut o relație de prietenie extrem de strânsă, aceștia au ajuns la cuțite, iar războiul dintre ei pare să nu se mai termine.

După ce și-au aruncat replici usturătoare, Anamaria Prodan lansează noi jigiri și amenințări, în urma unor afirmații făcute de Gigi Becali: „Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor.”

În urma acestei afirmații, Anamaria Prodan nu s-a putut abține și l-a amenințat pe patronul echipei F.C.S.B chiar și cu bătaia. Potrivit spuselor impresarei, Gigi Becali a încercat să își ceară scuze, însă Anamaria Prodan îi blocase deja numărul de telefon.

„Aceste declarații vin în urma unui mesaj primit de mine de la Gigi Becali, el mă cunoaște pentru că am petrecut așa mult timp împreună încât toată lumea este șocată. Toți prietenii noștri comuni sunt șocați că s-a ajuns aici. Gigi Becali știe și îi pare foarte rău. Cunoscându-mă a știut unde să mă atace, iar mesajul scris de el pentru mine a adus ceea ce vedeți voi astăzi. A făcut un lucru pe care o să-l regrete toată viața.

A pierdut un prieten, un om care era trup și suflet lângă el. M-a acuzat de ceva și știe că lucrul ăla mă doare pe mine cel mai tare. Știe că în momentul în care cineva a îndrăznit să spună ceva de mine sau familia mea a plătit cu reputația. Știe că la ce caracter și nerv am îi dau un pumn în cap. Dacă mă enervez o dată și îl văd la meci, îi dau o palmă peste cap. Plătesc o amendă că am deranjat liniștea publică, aia e. Dar el mai iese vreodată în lume, când toată Europa o să scrie despre asta? Nu, pentru că el știe că cel mai umilitor lucru pe pământ este ca o femeie să te facă de râs”, a declarat Anamaria Prodan pentru GSP LIVE.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel