Anamaria Prodan, plângere penală pentru Laurențiu Reghecampf: „Îi amenință pe toți, îi bagă în portbagaj”. Impresara a cerut ORDIN de protecție

Data actualizării: | Data publicării:
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, foto Instagram

Anamaria Prodan a cerut ordin de protecție împotriva lui Laurențiu Reghecampf, asta după ce, cu o zi înainte, declarase că are de gând să mai deschidă un al doilea dosar penal pentru acesta. 

Într-un interviu pentru Antena Stars, înregistrat marți, 22 februarie, și difuzat miercuri, 23 februarie, Anamaria Prodan spunea că are de gând să deschidă un al doilea dosar penal împotriva lui Laurențiu Reghecampf. Aceasta susține că fostul ei partener îi amenință cunoscuții ca să depună mărturii împotriva ei. 

Anamaria Prodan susține că Reghe îi amenință prietenii


„Ți-ai bătut joc de două familii în viața ta și ai ajuns un bunic, la 50 de ani, lângă o fată de 29 de ani. (...) Ai tupeu să vorbești urât de mine? Ajung eu, Anamaria Prodan, să mă sune băieții să-mi spună: Băi, Anamaria, ăstă mă sună, mă amenință că mă cheamă la proces să zic eu de tine, că ai bătut pe nu știu cine, că erai cu Alexa. Tu îți dai seama cu ce se ocupă băiatul ăsta?

Deschid un al doilea proces penal, în primul rând pentru faptul că a zis că sunt cel mai bun hacker, doi la mână, plângere penală pentru ceea ce face acum, că sună lume din oraș, îi amenință pe toți, îi bagă în portbagaj. Omul ăsta a ajuns într-un hal, să amenințe femei că le bagă în portbagaj. Femeile au amintiri cu iubita lui. Ce putem noi să facem dacă fetele astea au fost împreună, au trăit cu această fetiță, la modul că mergeau peste tot cu ea și știau. 

Omul ăsta nu dă un leu în casă, de ani de zile. Știi că omul ăsta îi pune băiatului lui, din familie de milionari, o dată la 4-5 luni, 100 de euro”, a declarat Anamaria Prodan la Antena Stars.


Anamaria Prodan a cerut ordin de protecție împotriva lui Reghe

Tot miercuri, sexxy impresara a mers la secția de Poliție, unde a cerut un ordin de protecție împotriva lui Laurențiu Reghecampf.

”Acum am plecat de la sediul Poliției, am cerut foarte clar mandat, nu mai are voie să se apropie de mine, nici de copii, până în momentul până când nu se termină această nenorocire. Consider că e mai bine să stăm foarte departe unul de celălalt că primesc zeci, mii de mesaje de amenințare, oamenii de la Poliție au văzut, înjurături, amenințări, că ne omoară în casă”, a spus Anamaria Prodan într-o emisiune TV, potrivit SpyNews. 

Carmen Harra, SFAT pentru Anamaria Prodan: „Și sufletul mamei ei și-ar dori același lucru”


Motivul pentru care divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghecampf a suferit amânări


„Primul termen, de la Buftea, s-a amânat. Avocații ei au avut COVID. Avem termen în aprilie și sper să se rezolve cât mai repede. Eu am introdus cererea de divorț. Nu vreau partaj și i-am dat dreptul să-l crească pe Bebe (n.r- Laurențiu jr, fiul lui Reghecampf cu Anamaria). Dacă nu poate, îl iau eu. Mi-ar plăcea, dar știu că poate s-o facă.

Am stat căsătoriți aproape 15 ani, dar am zis că e mai bine să spunem stop decât să avem momente neplăcute în familie. Am avut probleme în ultimii ani, am încercat să trecem peste, dar nu s-a putut. Când nu mai e iubire, când lucrurile nu sunt așa cum trebuie și intervin certurile, e dificil.”, a dezvăluit Laurențiu Reghecampf în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Citește și: Reghecampf, adevărul despre averea Ionelei Prodan lăsată Anamariei: Au fost momente când ne-a dat baniGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel