Anamaria Prodan, petrecere opulentă la împlinirea vârstei de 51 de ani. Vedeta s-a sărbătorit într-un club de fițe din București

Data publicării:

Anamaria Prodan a împlinit pe 17 decembrie vârsta de 51 de ani. 

Anamaria Prodan a avut parte de o petrecere de cinci stele, cu ocazia zilei sale de naștere, la un club de fițe din Capitală. Impresara împlinește pe ziua de 17 decembrie vârsta de 51 de ani, motiv pentru care și-a dorit să-i aibă pe toți cei dragi ei în jurul său încă de la miezul nopții. După cum și-a obișnuit deja fanii, aceasta nu a avut parte de o simplă petrecere, ci de una opulentă, de unde nu au lipsit șampaniile scumpe sau tortul uriaș, alb. Vedeta a purtat o rochie pe măsură, care i-a scos în evidență silueta perfectă, lungă și cu un efect metalic și a optat pentru o coafură perfectă, strânsă, dar cu bretonul lăsat pe față.

VEZI și: Carmen Harra, predicții pentru divele din showbiz. Vor ajunge în fața altarului Mihaela Rădulescu, Anamaria Prodan și Iulia Albu?


Este implicată într-o relație

Se pare că vârsta de 51 de ani a prins-o pe Anamaria Prodan într-un moment extrem de bun al vieții sale, în care aceasta și-a găsit liniștea și pe plan sentimental. Dacă până acum, aceasta a făcut publice toate informațiile cu privire la partenerii de viață pe care i-a avut, căsnicia alături de Laurențiu Reghecampf fiind întotdeauna în centrul atenției, acum aceasta se pare că-și dorește discreție, motiv pentru care nu vrea să ofere mai multe detalii despre bărbatul misterios.

„Este adevărat, există cineva în viața mea amoroasă. Am hotărât cu copiii mei să ținem departe de toate problemele personale ale familiei noastre.

Eu m-am născut sub lumina reflectoarelor, este ok și cine stă lângă mine, înțelege viața mea și faptul că așa sunt construită. Mă susține, este fericit pentru mine și eu sunt fericită că am alături un bărbat în adevăratul sens al cuvântului. Este un bărbat care nu a făcut școala pe străzi, nu l-am inventat eu, nu l-am dus la școală, nu l-am învățat să mănânce, să se îmbrace. Nu i-am construit eu carieră. E un bărbat care el mă susține pe mine și să știi că este minunat să ai așa un om lângă tine, pentru că numai așa poți construi și să trăiești viața frumos, demn, fără să te râdă lumea pe la colțuri.

Apreciez cel mai mult la el bărbăția, grija față de mine și de copiii mei, demnitatea, inteligența, șarmul. Sunt niște lucruri pe care un bărbat adevărat trebuie să le aibă.”, a declarat Anamaria Prodan, pentru wowbiz.

Citește și: „Avea mânie”. Artistul care i-a acoperit Anamariei Prodan tatuajul cu chipul lui Laurențiu Reghecampf a făcut noi dezvăluiri

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Motivul divorțului de primul soț

Dacă motivul divorțului de Reghecampf îl știe deja toată lumea, ce nu înțeleg oamenii este ce a determinat-o pe aceasta să-i spună adio primului soț. Astfel, într-un moment de sinceritate, dar și de nostalgie, aceasta și-a adus aminte de clipele petrecute alături de Tibi Dumitrescu.

„Crăciunul era o bucurie alături de Tibi, de familia lui, fetițele s-au născut, era ceva minunat. Cele mai frumoase amintiri sunt din America, din familia noastră, cu fetele. Erau foarte frumoase sărbătorile atunci, în familie. E ciudat, acum lumea mă întreabă de ce l-am lăsat pe primul soț. Pentru că sunt un om foarte bun și știu că merită mai mult decât pot eu oferi. Îmi aduc aminte cât e de frumos în Vegas de sărbători. Abia aștept să mă duc. Anul ăsta suntem toți acolo. Aici, acasă, rămâne partea a doua de familie, bătrânii”, a declarat Anamaria Prodan pentru WOWbiz.

Citește și: Suma uriașă primită de Anamaria Prodan la America Express: „Eu nu-s o prezență ieftină deloc”. Ar fi fost cea mai bine plătită concurentă



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel