„Avea mânie”. Artistul care i-a acoperit Anamariei Prodan tatuajul cu chipul lui Laurențiu Reghecampf a făcut noi dezvăluiri

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Anamaria Prodan, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anamaria Prodan, instagram

Robert Modreanu, artistul care i-a acoperit tatuajul Anamariei Prodan cu chipul lui Laurențiu Reghecampf, a făcut noi dezvăluiri.

Pe spate, Anamaria Prodan avea tatuat chipul lui Laurențiu Reghecampf alături de chipurile celor trei copii ai săi, Sarah, Rebeccaa și Laurențiu Jr. În urmă cu câteva luni, după ce au pus capăt unui mariaj de 16 ani, impresara a luat decizia de a-și acoperi tatuajul cu chipul fostului soț. Pe spate i-au rămas doar chipurile celor trei copii și trei trandafiri. Cel care i-a desenat a fost artistul Robert Modreanu, supranumit tatuatorul vedetelor.

„L-am acoperit pe Reghe cu trei trandafiri. Eu i-am spus atunci și ei și cred în continuare că erau un cuplu frumos chiar dacă ea avea mânie pe situația asta…așa am simțit-o eu. I-am zis că poate se împacă cu el și inițial atunci a fost o tăcere”, a spus Robert Modreanu pentru click.ro.

„Pe pereți avea atunci, în continuare, poze/tablouri cu ea, Reghe și copiii”

Pentru a-i acoperi chipul lui Laurențiu Reghecampf cu cei trei trandafiri, Robert Modreanu a mers acasă la Anamaria Prodan. Impresara încă avea pe pereți tablouri cu ea, copiii și fostul soț.

„Am fost și i-am făcut tatuajul acasă la ea, iar pe pereți avea atunci, în continuare, poze/ tablouri cu ea, Reghe și copiii. Eu cred că încă mai este ceva în inima ei pentru Laurențiu.

Acesta nu este singurul tatuaj pe care eu i l-am făcut Anei. I-am mai tatuat și o mână care ține o inimă în palmă. Îmi place de ea că are personalitate, este o doamnă. M-am bucurat foarte mult că a avut grijă după ce i-am făcut tatuajul. În eșență a avut grijă de munca mea”, a mai declarat Robert Modreanu.

Robert Modreanu l-a acoperit pe Laurențiu Reghecampf în câteva ore

Anamaria Prodan a avut de suportat câteva ore pentru a acoperi tatuajul cu chipul lui Laurențiu Reghecampf.

„Am tatuat-o pe AnaMaria Prodan, de curând, l-am acoperit pe fostul ei soț, ca să zic așa. I-am făcut niște trandafiri, cu care am acoperit portretul fostului ei soț. A durat câteva ore, a ieșit bine, e foarte mulțumită. Eu l-am acoperit, pentru că putea să-l facă să dispară cu o ședință laser. Mie îmi pare rău pentru ei, că au făcut asta prin mâinile mele. Nu mi-a făcut plăcere, pentru că știu prin ce au trecut”, spunea Robert Modreanu, pentru cancan.ro, în urmă cu câteva luni.

Invitată în podcastul Ilincăi Vandici, AnaMaria Prodan spunea că timp de 16 ani a ținut de căsnicia cu Laurențiu Reghecampf, însă lucrurile dintre cei doi nu au mai mers, așa că au fost nevoiți să pună punct relației.

„Eu am ținut de căsnicie cu dinții timp de 16 ani, de imperii construite, dar nimic nu e pentru totdeauna (…) În 16 ani m-am întors mereu, săptămânal, ziceam că nu fac bine ceva, greșesc undeva, trebuie să fac mai mult și m-am uitat pe mine. Te dai pe tine deoparte ca să ridici un om, misiunea mea a fost să salvez suflete, să le înalț (…) Eu am învățat copiii să nu lase lucrurile neterminate niciodată.

Eu am lăsat ceva în urmă neterminat cu Laurențiu pentru că noi ne știam de tineri și am revenit peste 13 ani, povestea noastră a fost foarte frumoasă și m-am întors să termin! Consider că a fost și greșeala mea că probabil nu am făcut suficient pentru a-l salva și pentru a-mi salva căsnicia, întotdeauna e vina amândurora. Nu am reușit, e o restanță acolo, poate dacă nu munceam atât de mult, poate puteam să îl țin, poate puteam să fac mai mult și nu cădea în lumea asta, dar iarăși mă gândesc… căsnicia nu trebuie să fie poliție. De disperare am făcut tot, de unde l-am luat eu pe Laurențiu, din liga a doua de pe nicăieri? Eu i-am zis că nimeni nu va crește cum a crescut el, așa am făcut!”, spunea Anamaria Prodan, potrivit playtech.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel