Fosta soție a lui Marian Drăgulescu, tulburată de scandalul dintre soții Reghecampf: ”Și noi am ajuns la INML. Au fost mai multe violențe repetate”

Data publicării:
Captură video Youtube/ Kanal D/ News Romani
Descriere foto: Captură video Youtube/ Kanal D/ News Romani

Larisa Drăgulescu și-a adus aminte de abuzurile prin care a trecut cu fostul ei soț, în contextul războiului care se desfășoară acum între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan.

Larisa Drăgulescu, fosta soție a sportivului Marian Drăgulescu, a ales să vorbească deschis despre abuzurile la care sunt supuse femeile astăzi, făcând aluzie la incidentul care a avut loc între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Așadar, aceasta îi ia apărarea impresarei, care a acționat astfel doar pentru a-și apăra căsnicia. În acest sens, femeia spune că gestul făcut de încă soțul ei nu este unul justificat.

”Este greu de comentat astfel de situații. În mod cert nu ar trebui să se ajungă până aici. Nu contează cine a început. Toate suntem mai vulcanice din fire, mai ales când încercăm să ne apărăm căsnicia.

Din punctul meu de vedere ea asta a făcut, a încercat să își apere căsnicia… eu nu cunosc femei calme când se despart”, a declarat Larisa Drăgulescu, potrivit Fanatik.

 

„Am trecut prin așa ceva”

De asemenea, aceasta o susține cu atât mai mult pe Anamaria Prodan, cu cât a resimțit pe pielea ei aceste abuzuri, tot din cauza faptului că este o persoană mai vulcanică. Fosta soție a lui Marian Drăgulescu consideră că va trece o perioadă de timp până când cei doi vor ajunge la un consens.

”Comportamentul lui nu se explică. Eu țin cu femeile, mai ales că am trecut prin așa ceva. O înțeleg foarte bine, și eu am fost la fel de vulcanică. Îmi pare rău de amândoi. Păcat că se termină astfel o relație, mai ales că există și copii la mijloc.

Nu le este ușor și nici nu le va fi ușor o perioadă destul de lungă până se vor vindeca rănile.

Cred că o să treacă ceva ani până vor reuși să ajungă la un consens împreună. Ca și în cazul meu, au trecut vreo 7 ani până am reușit să ne înțelegem”, a mai precizat fosta soție a lui Marian Drăgulescu.

Citește și: Noi imagini șocante cu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Antrenorul a târât-o pe jos și a tras-o de păr/ VIDEO

 

Larisa Drăgulescu, detalii despre perioada în care a fost abuzată

Larisa Drăgulescu și Marian Drăgulescu au fost căsătoriți timp de trei ani de zile. Finalul relației dintre aceștia a fost umbrit de mai multe scandaluri, care îi aduceau mai multe acuzații gimnastului. În acest sens, fosta sa soție spune că acceptat toate acele abuzuri de dragul copiilor, dar și cu speranța că bărbatul se va schimba. Larisa Drăgulecu și-a dat seama în final că lucrurile nu se vor îmbunătăți, ci doar vor putea lua o întorsătură și mai rea, fiind victima bătăilor în repetate rânduri. 

”Și noi am ajuns la INML, am ajuns la proces, dar, din păcate, am pierdut. Adică mai mult de o amendă nu a luat. O amendă administrativă, deși am avut 20 sau 21 de zile medicale. Nu au contat prea tare. Amenda este destul de mică.

 În cazul meu au fost mai multe violențe repetate. Am mers de multe ori, am avut multe procese. Cred că au fost vreo 10 procese.

La fel ca toate femeile, la început am zis că este un moment care nu se va mai repeta. Promisiunile erau: “Îmi pare rău, nu se va mai repeta, a fost o scăpare, te iubesc!’ Și normal că am trecut peste. Aveam și 2 copii mici. Am iertat, dar, din păcate, s-au repetat și uite că până la urmă că tot la divorț… și a fost mai rău”, a zis Larisa Drăgulescu.

Anamaria Prodan, atac dur la adresa Părintelui Calistrat: „Rușine Bisericii Ortodoxe Române. Ce să învățăm noi de la asemenea preoți?”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel