Anamaria Prodan, mesaj neașteptat pentru Laurențiu Reghecampf, după ce a recunoscut că este într-o nouă relație: „Singura mea durere e că fostul soț...”

Data actualizării: | Data publicării:
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf
Descriere foto: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a transmis un mesaj dur pentru Laurențiu Reghecampf, la scurt timp după ce și-a oficializat relația cu noul iubit. 

Anamaria Prodan recunoaște că este cea mai fericită și împlinită femeie. Impresara și-a găsit fericirea în brațele lui Flavius Nedelea, după divorțul scandalos de Laurențiu Reghecampf. Cu toate astea, vedeta recunoaște că are un singur regret, în ceea ce îl privește pe fostul soț. 

Anamaria Prodan, mesaj neașteptat pentru Laurențiu Reghecampf, după ce a recunoscut că este într-o nouă relație

Impresara recunoaște că are tot ce își dorește și este foarte liniștită, însă regretă faptul că Laurențiu Reghecampf a uitat de copilul pe care cei doi îl au împreună, și anume, Laurențiu Reghecampf Jr.

Pot să spun că sunt un om împlinit, fericit. Poate, singurele dureri pe care le mai am astăzi sunt doar pentru faptul că fostul meu soț și-a uitat copilul. Atât! În rest, nu port dușmănie, nu mă interesează absolut nimic, mă rog la Dumnezeu să îi fie bine și pe plan profesional și personal. Am scăpat de toată nebunia asta a vieții, de tot scandalul cu amante, cu mesaje, cu amenințări, cu bărbați care povestesc și arată poze despre amantă.', a spus Anamaria Prodan pentru Wowbiz.ro

Anamaria Prodan: 'Am trăit un coșmar'

Divorțul dintre Anamaria și Laurențiu Reghecampf a fost unul scandalos. Cei doi și-au aruncat cuvinte grele și  au făcut acuzații grave. La un moment dat, foștii soți au avut chiar și un moment violent.

'Am trăit un vis cumplit de urât, un coșmar care părea că nu se mai termină, dar am avut credința asta din familia mea, că după cea mai rea furtună, vine cel mai frumos soare și a venit pe strada mea așa orbitor de frumos și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare secundă.”, a mai mărturisit Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan: ”Dumnezeu mi-a dat mai mult decât am sperat vreodată”

Anamaria Prodan este îndrăgostită până peste cap de noul iubit, Flavius Nedelea. Impresara are doar cuvinte de laudă la adresa celui care i-a cucerit inima.

„Este un om minunat, un bărbat despre care nu s-au auzit nenorociri, care nu face parte din anturajul monden al Capitalei, un romantic desăvârșit. Un bărbat care știe să aprecieze o femeie și o face, cumva, icoana vieții lui. Este altceva, ceea ce trebuie în viața unei femei care și-a dorit, cum mi-am dorit eu, o familie minunată. Dumnezeu mi-a dat mai mult decât am sperat vreodată. Într-adevăr, nu mi-este frică niciodată, când stăm într-un loc, că aș putea primi un telefon și ar putea femei de la masă să se uite către mine și să-mi spună: ‘Îl știu pe bărbată-tu’. Jur, de multe ori stau, închid ochii și spun: ‘Nu vreau să mă trezesc din visul asta niciodată’. Despre asta e vorba în viață. Suntem fericiți și eu și copiii. Sper, la rândul meu, să-i ofer acestui om exact ceea ce-mi oferă el mie și trăim așa fericiți toată viața', a declarat Anamaria Prodan, în urmă cu câteva zile.

Citește și: Defectul Anamariei Prodan, dezvăluit de un numerolog celebru: „Poate să piardă bani”

Carmen Harra i-a calculat destinul lui Laurențiu Reghecampf: „Numerologia lui arată că se repetă karma și va trece și prin al treilea divorț”

Anamaria Prodan: „Iubitul meu este o minune de om”. Primele declarații ale vedetei după ce s-a aflat că are o relație cu Flavius Nedelea



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel