Anamaria Prodan: „Iubitul meu este o minune de om”. Primele declarații ale vedetei după ce s-a aflat că are o relație cu Flavius Nedelea

Data publicării:

Anamaria Prodan iubește din nou. Și e mai fericită ca niciodată. După finalul tumultuos al relației cu Laurențiu Reghecampf, impresara a găsit fericirea în bratele unui om de afaceri, Flavius Nedelea.

În premieră la Exclusiv VIP, la Prima TV, Anamaria Prodan a vorbit despre un nou început. “Flavius este o minune de om, care muncește 25 din 24, care nu are legătură cu viața mondenă, este un bărbat care știe ce înseamnă să ai grijă de o femeie, care știe să respecte o femeie și să o facă să fie mândră când iese în societate la brațul lui. Simt să trăiesc fiecare secundă ca și cum este ultima. Sunt foarte fericită și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare secundă. Nu pot cere mai mult de la viață decât liniștea, bucuria și fericirea pe care le am acum”, a spus Anamaria Prodan

Mai mult, pentru a-și proteja povestea de iubire, impresara este decisă să iasă din prim planul vieții mondene.  “Eu îmi protejez omul de lângă mine, eu am trăit în lumina reflectoarelor  și știu cât de grea este povara. Am lângă mine un om minunat care nu a fost inplicat în scandaluri, nu a trăit între amante, astăzi sunt fericită iar Dumnezeu îmi dă mai multe decât am putut spera, copii mei sunt fericiți, suntem liniștiți”, i-a mărturisit Anamaria Prodan lui Cristi Brancu.

Cât despre interesele comune în afaceri, Anamaria a făcut repede lumina.  “El nu are nicio legătură cu lumea asta, eu nu știu despre business-ul lui, el nu știe despre nal meu. Acum învățăm unul de la celălalt.”

Cine e și cu ce se ocupă Flavius Nedelea

Anul care a trecut a fost un an greu pentru Anamaria Prodan. Divorțul de cel pe care îl numea „Soarele” ei, Laurențiu Reghecampf, procesele în care cei doi se judecă, agresiunile și vorbele grele strigate prin presă sunt doar câteva dintre provocările pe care a trebuit să le gestioneze impresara. 2023 pare a fi anul în care Anamaria Prodan renaște. 

Anamaria Prodan a trecut peste despărțirea de Laurențiu Reghecampf, iar în prezent trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de noul ei iubit, Flavius Nedelea. Acesta este un om de afaceri din București, cu 8 ani mai tânăr ca ea, care îi împărtășește pasiunea pentru lux și opulență. La fel ca fosta soție a lui Reghecampf, bărbatul călătorește în locuri exclusiviste și se fotografiază în locații exclusiviste.

Potrivit Viva, relația Anamariei Prodan cu omul de afaceri a început în urmă cu câteva luni și, deși își doreau ca povestea lor să rămână secretă, dar în vacanța de Paște cei doi s-au dat de gol după ce au postat imagini pe rețelele de socializare. Mai exact, Anamaria Prodan și noul ei iubit au petrecut Paștele pe Costa de Azur.
Potrivit Viva, Flavius Nedelea este din Tulcea și are 42 de ani, fiind cu 8 ani mai tânăr decât impresara. Bărbatul are mai multe afaceri și deține un hotel în București. 
Vedeta are numai cuvinte de laudă la adresa partenerului ei și este fericită alături de el. Copiii Anamariei Prodan au fost văzuți de multe ori la restaurantul noului iubit al impresarei. În trecut, s-a zvonit că Laurette ar fi avut o relație cu Flavius Nedelea, după ce au fost văzuți împreună pe Coasta de Azur. Ulterior, mulatra a negat orice legătură cu acesta. 

 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel