Carmen Harra i-a calculat destinul lui Laurențiu Reghecampf: „Numerologia lui arată că se repetă karma și va trece și prin al treilea divorț”

Data publicării:
Carmen Harra, foto Facebook
Descriere foto: Carmen Harra, foto Facebook

Carman Harra a realizat analiza numerologică pentru Laurențiu Reghecampf, după ce acesta a anunțat că va divorța de Anamaria Prodan.

 

 

Laurențiu Reghecampf are în față cel de-al doilea divorț din viața sa. Istoria pare că se repetă, circumstanțele rupturii de Anamaria Prodan fiind asemănătoare cu cele din primul mariaj, atunci când a părăsit-o pe Mariana pentru celebra impresară, pe atunci însărcinată în trei luni.


Carman Harra i-a calculat destinul celebrului antrenor și spune că soarta acestuia va fi să aibă patru mariaje, așadar, nici Corina Bilcon, noua sa iubită, nu ar fi femeia lângă care va rămâne până la adânci bătrâneți. 

Monica Tatoiu intervine în scandalul momentului. Vedeta a prevestit divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Un bărbat care a înșelat o dată, o are în sânge”

Celebra Clarvăzătoare a mai spus că Reghe și Anamaria Prodan nu ar fi fost  „suflete-pereche”.

„Este fascinant ce arată numerologia pentru cele trei femei (Mariana, Anamaria și noua iubită – n.r.) din viața lui Reghe. Conform calculațiilor numerologice, el cu prima soție (Mariana – n.r.) a fost într-o relație temporară, iar cu a doua (Anamaria – n.r.) nu a fost o relație de suflete-pereche. Și el și Anamaria și-au creat o karmă rea cu Mariana.

Este fascinant că Anamaria și Mariana se cunosc din vieți anterioare. Din păcate, numerologia lui arată că se repetă karma și (Reghe – n.r.) va trece și prin al treilea divorț tot înainte să se împlinească 14 ani de mariaj. În codul lui divin are patru căsnicii, deci vor urma încă două căsătorii', a spus Carmen Harra pentru impact.ro.


Ce-i rezervă destinul Anamariei Prodan


În ceea ce privește numerologia Anamariei Prodan, Carmen Harra vede o mare fericire la orizont. Aceasta afirmă că secy impresara își va reface viașa alături de un partener mai tânăr. Nu se știe însă dacă vor ajunge și la căsătorie. 


„Numerologia arată că Anamaria vrea să își refacă viața, își va găsi un partener mai tânăr, dar cel mai probabil nu va mai face pasul spre căsătorie pentru a-și securiza averea. Ea ține foarte mult la bani. Și, tot conform codului ei divin, nu va mai avea alți copii.


Este devastată de această despărțire, dar se străduiește să salveze aparențele și este o femeie puternică, va depăși cu bine situația. În fața karmei nu poți face nimic să o oprești când te-a lovit. Vorbim în acest caz de karme nerezolvate, moștenite din vieți anterioare. Dacă se rezolvă, karmele nu se mai repetă. Însă karmele nerezolvate se repetă la nesfârșit, inclusiv în viețile viitoare.

Ei s-au mai întâlnit, s-au mai confruntat și în vieți anterioare, dar n-au înțeles cum să-și rezolve karma și aceasta se tot repetă. Șansa lor este să-și rezolve karma într-o viață viitoare', a mai declarat psihologul.

 

Reghe va avea patru copii

„Va avea tot patru copii, deci va mai urma încă un copil. Putea să-și rezolve karma, dacă nu intra într-o altă relație și dacă nu făcea alți copii. Tendința lui este să creeze la infinit aceeași situație pe care a mai trăit-o cu ani în urmă.

Karma este o repetiție, conceptul karmei înseamnă subconștientul reactiv, care interacționează pe aceleași elemente care s-au creat deja. Iar fetița pe care Reghe urmează să o aibă cu actuala iubită este reîncarnarea fetiței pe care Reghe a pierdut-o la primul mariaj', a conchis vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel