Defectul Anamariei Prodan, dezvăluit de un numerolog celebru: „Poate să piardă bani”

Data actualizării: | Data publicării:

Numerologul Adam Stavarache a analizat chipul Anamariei Prodan, ținând cont de cifra destinului.

Numerologul Adam Stavarache a fost invitat în emisiunea Vorbește lumea, de la PRO TV, unde a explicat care sunt trăsăturile feței unei persoane de succes, trăsături calculate împreună cu cifra destinului.


Numerologul a analizat chipul Anamariei Prodan
 


 
"Primul lucru care iese la Ana este nasul. Arată că are o personalitate puternică, arată că știe să țină de bani, în schimb are un defect. Nasul se duce în zona emoțională, arată că pentru dragoste poate să piardă bani. Obrajii arată bani. Dacă obrajii sunt conturați, arată succes. ", a declarat numerologul, la Pro TV. 

Anamaria Prodan: „Iubitul meu este o minune de om”. Primele declarații ale vedetei după ce s-a aflat că are o relație cu Flavius Nedelea

 

Cum a descris-o Carmen Harra pe Anamaria Prodan

 

Carmen Harra a caracterizat-o drept narcisistă pe Anamaria Prodan și a spus că acesta ar fi motivul pentru care relațiile ei nu au rezistat, făcând astfel referire la cele două mariaje eșuate ale celebrei impresare. Mai mult, celebra clarvăzătoare a afirmat că divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se va termina urât și că relația pe care antrenorul o are acum cu tânăra Corina, îi va aduce datorii karmice. 

„Pot spune că Anamaria Prodan este tipologia narcisistului, asta a fost problema în relația lor. Relațile cu un narcisist nu supraviețuiesc timpului. Din cauza că ea este un element narcisist, ea o să aibă multe probleme în divorțul ăsta, ea o să-i ceara oricât de mulți bani vrea, iar divorțul o sa se termine urât.

În privința acestei tinere cu care s-a căsătorit Reghecampf, ea a luat tatăl unor copii și există o karmă legată de treaba asta, însă și Anamaria Prodan a făcut același lucru cu Reghe.”, a declarat Carmen Harra la Prima Tv, anul trecut.

Carmen Harra i-a calculat destinul lui Laurențiu Reghecampf: „Numerologia lui arată că se repetă karma și va trece și prin al treilea divorț”

Anamaria Prodan, reacție dură


Anamaria Prodan s-a înfuriat după ce a ascultat declarațiile clarvăzătoarei și a avut un mesaj pentru aceasta: 

”Doamna Harra, atunci când face asemenea declarații, ar trebui să stăpânească foarte bine subiectul și să înțeleagă că nu eu am declarat că pleacă cu banii de la Craiova sau tot ce vorbiți dumneavoastră aici.Eu cred că fiecare ar trebui să-și vadă de viața lui.

Comentariile acestea, dacă nu le stăpânește și nu stăpânește subiectul, să nu le mai facă. Soțul meu are drepturi egale cu mine. Copilul meu, dacă scrie ceva sau postează, este foarte deștept și înțelege la 13 ani tot ce se întâmplă.

Doamna Harra, vă tot urmăresc pe toate posturile, dacă citiți doar din ziare, 99% neadevărate, nu aveți cum să faceți o analiză. Nu vreau să se mai discute despre divorțul Prodan-Reghecampf. Fiecare aș vrea să-și vadă de locul lui”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit Wowbiz. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel