Anamaria Prodan, mesaj dur după ziua de naștere a lui Laurențiu Reghecampf: „Ne umilim și în public”

Data publicării:

Anamaria Prodan i-a transmis din nou un mesaj acid fostului ei partener de viață. 

Laurențiu Reghecapf și-a sărbătorit recent ziua de naștere, pe 19 septembrie, când a împlinit vârsta de 47 de ani. Celebrul antrenor a petrecut această zi deosebită alături de noua sa parteneră de viață, Corina Caciuc, dar și alături de cel mai nou membru al familiei, Liam, băiețelul celor doi. Cu această ocazie, încă actuala sa soție, Anamaria Prodan, a ținut să îi transmită din nou un mesaj acid tatălui copilului său, prin care să-l roage să încheie odată procesul de divorț. Aceasta își dorește ca totul să se termine discret, fără alte scandaluri, așa cum s-a întâmplat până acum.

”Nu mă interesează, de ce să îl felicit de ziua lui de naștere? Am înțeles acum de la avocați că începe seria de procese din divorț. I-am trimis vorbă, prin nașul lui, să închidă toate aceste procese pentru că fac rău copiilor. După ce că nu îi vede, nu îi caută și nu îi ajută, mai ajungem să ne umilim și în public. Am cerut în mod expres să închidă toate aceste procese deschise fără rost și să îmi acorde divorțul. Urgent! Mă rog de aproape doi ani să vină la divorț, la notar, fără să știe presa sau oricine altcineva”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit Fanatik.

Anamaria Prodan, primele declarații despre presupusul iubit: „Nu mă confundați! Eu sunt Anamaria Prodan. Unica”

 

 

„Familia Prodan nu are legătură cu Laurențiu Reghecampf”

În ultima vreme, antrenorul și-a umplut paginile de pe rețelele de socializare cu fotografii în care aparealături de noua sa familie. Chiar dacă acestea au strâns mii de reacții din partea celor care le admiră cuplul, Anamaria Prodan spune că ea nu este la curent cu aceste apariții și, mai mult, nu-și mai dorește ca cineva să îi asocieze numele cu cel al fostului său partener.

”Nu mă uit (pe conturile de socializare ale lui Laurențiu Reghecampf, n. red.). Familia Prodan nu are legătură cu Laurențiu Reghecampf, oamenii nu vreau să mă asocieze cu el. Copiii mei care nu au fost căutați deloc de el și niciodată nu vine să îl vadă pe copilul cel mic, iar asta spune tot despre el.

Are o familie, un copil, are o nouă viață și nu trebuie să stea agățat de Anamaria Prodan. Vreau să scap și atât. Nu cred că îmi doresc altceva. Noi suntem foarte fericiți, dezvoltăm business-urile familiei… Mă ocup și de Bebeto, cu fotbalul, facem individualizare să facem fotbalist mare din el. Ne bucurăm de fiecare secundă.”, ”, a mai spus vedeta, potrivit sursei citate.

Laurențiu Reghecampf, SUMA fabuloasă pe care o primește la noua echipă de fotbal. Este de aproximativ 3 ori mai mare

 

Ce spune Anamaria Prodan despre pensia alimentară pe care a plătit-o Reghecampf

”A plătit o parte din pensie, cea pentru care a fost somat de instanță. Vorbim de o sumă provizorie, cea cerută de el, nu de noi, noi nu voiam nimic, nu am cerut ceva. Nu am crezut, vreodată, că omul cu care am stat 16 ani să facă circul ăsta. Este o copie perfectă a primului lui divorț. Tot ce a făcut cu prima lui soție și primul copil, repetă acum”, a spus Anamaria Prodan.

Ce dietă ține Anamaria Prodan, pentru o siluetă spectaculoasă: ”Împlinesc 50 de ani și vârsta nu iartă”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel