Laurențiu Reghecampf, SUMA fabuloasă pe care o primește la noua echipă de fotbal. Este de aproximativ 3 ori mai mare

Data publicării:
Sursa foto: Laurențiu Reghecampf, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Laurențiu Reghecampf, Instagram

Laurențiu Reghecampf a primit o ofertă uluitoare, din partea echipei de fotbal Neftchi Baku.

Laurențiu Reghecampf a plecat de curând de la Universitatea Craiova și deja celebrul antrenor a semnat cu altă echipă. Potrivit gsp.ro fostul partener de viață al Aneimariei Prodan va antrena, de-acum încolo, clubul de fotbal Neftchi Baku, care are 9 titluri de campioană în Azerbaijan. Se pare că Laurențiu Reghecampf nu s-a mulțumit cu suma de bani primită de la fostul club pe care l-a antrenat, pentru că acum acesta va încasa de aproximativ 3 ori mai mult. Potrivit sursei citate, dacă la Univeristatea Craiova Laurențiu Regehcampf încasa 15.000 de euro pe lună, acum acesta va primi nici mai mult, nici mai puțin de 40.000 de euro. 

Reacția lui Laurențiu Reghecampf după ce a aflat că va antrena această echipă

Lucrurile frumoase se țin lanț de Laurențiu Reghecampf. Dacă doar în urmă cu puțin timp iubita acestuia a născut un băiețel perfect sănătos, acum acesta a fost solicitat să antreneze o echipă foarte cerută de fotbal, în schimbul unei fabuloase de bani. Când vine vorba despre obiectivele pe care le are pe viitor, el spune că își propune să câștige titlul cel mare cu echipa aceasta.

”Este bine că n-a aflat nimeni despre negocieri. Chiar și în țara mea, nu e ușor să ascunzi astfel de lucruri. Neftchi este un club mare și este normal să negocieze cu mai mulți antrenori și să găsească soluția cea mai bună pentru ei. Sunt fericit că eu am fost acea persoană.

Sunt obișnuit cu obiectivele importante. La orice echipă pe care am antrenat-o, am încercat să câștig campionatul. Este bine că obiectivele mele și cele ale clubului sunt aceleași. Cu siguranță, câștigarea titlului este obiectivul pentru următorul sezon.

Este important să văd echipa, să văd nivelul la care suntem în acest moment. Trebuie să fim pregătiți, să fim puternici pentru meciurile europene. Vreau să văd ce poziții trebuie acoperite, trebuie să aducem jucători care să ridice nivelul echipei.

Îmi place să jucăm un fotbal ofensiv, un fotbal total. Vreau ca echipa mea să aibă mingea, să avem o posesie bună. Voi încerca să găsesc cea mai bună soluție în privința sistemului de joc", a spus Laurențiu Reghecampf, într-un interviu pentru Neftchi TV, potrivit sport.ro

Carmen Harra desființează noua relație a Anamariei Prodan: „Este un foc de paie”

Laurențiu Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova în urmă cu aproximativ o săptămână

Universitatea Craiova a fost cea care a anunțat prima faptul că fostul partener al Anemariei Prodan nu mai antrenează echipa. Acest lucru a fost confirmat și de acesta ulterior Laurențiu Reghecampf a preluat această echipă în luna iulie 2021, obținând, în tot acest timp, 25 de victorii și 12 înfrângeri.

”Așa este, am închis colaborarea în această seară (n.r. duminică seară) cu Universitatea Craiova. Vreau să mulțumesc mult publicului, jucătorilor și celor alături de care am muncit în acest an și să urez succes echipei mai departe. A fost o experiență interesantă”, a spus Laurențoi Reghecampf pentru Digi Sport.

Anamaria Prodan, reacție acidă după plecarea lui Laurențiu Reghecampf de la Universitatea Craiova: „A ajuns batjocura tuturor”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel