Anamaria Prodan, primele declarații despre presupusul iubit: „Nu mă confundați! Eu sunt Anamaria Prodan. Unica”

Data actualizării: | Data publicării:

Anamaria Prodan a făcut lumină în cazul zvonurilor care spuneau faptul că aceasta ar forma o relație cu Ibrahim Ashary.

Anamaria Prodan a stârnit în ultima vreme un val de reacții, după ce s-a afișat în mediul online la brațul unui celebru medic estetician din Dubai. Timp de zile în șir, fanii au crezut că între cei doi are loc o poveste frumoasă de dragoste, întrucât impresara părea a fi extrem de apropiată de bărbat, ba mai mult, aceasta i-a făcut și diferite declarații de dragoste public. Dacă până acum aceasta nu a oferit nicio reacție oficială, acum s-a decis să pună capăt speculațiilor. În realitate, Anamaria Prodan spune că Ibrahim Ashary îi este doar un foarte bun prieten, care este deja însurat. Fosta parteneră a lui Laurențiu Reghecampf se arată a fi extrem de deranjată de situația creată, întrucât statului nu i-ar permite niciodată să se facă de râs în acest fel. 

”Mi se pare jenant. Am declarat eu că am iubit? Am pus la descrierea pozelor ”lovemyfriend” (n.r. îmi iubesc prietenul”... asta înseamnă că e iubit? Eu am acasă 3 copii de vis pe care nu pot să-i fac de râs umblând cu un bărbat însurat. Sunt Anamaria Prodan. Nu mă fac de râs. Numele mi l-am clădit greu în mulți ani. Nu apar cu bărbați însurați, nu-s amantă de meserie, nici nu am să fiu cât trăiesc. Nu mă arată lumea cu degetul, iar bărbații nu schimbă impresii între ei despre mine. Nu mă confundați! Eu sunt Anamaria Prodan. Unica”, a spus Anamaria Prodan în exclusivitate pentru Antena Stars., potrivit spynews.

Anamaria Prodan, ipostază de infarct la piscină. Costum de baie minuscul și o siluetă impecabilă / FOTO

Anamaria Prodan i-a făcut cunoștință lui Bebeto cu bărbatul misterios

Chiar dacă respinge orice zvon potrivit căruia ar forma o relație cu medicul estetician, Anamaria Prodan a postat în ultima vreme extrem de multe fotografii pe Instagram, în care cei doi sunt surprinși în ipostaze destul de apropiate. În ultima fotografie li s-a alătura chiar și Bebeto, fiul impresarei și al lui Laurențiu Reghecampf. 

”Eu și familia mea te iubim și te respectăm enorm pentru ce ești! Om minunat ! Ceva de vis vom face în România în curând”, a scris Anamaria Prodan în descrierea imaginii.

Impresara și-a serbat ziua onomastică alături de Ibrahim

Pe 15 august, de ziua sa de nume, Anamaria Prodan a postat o nouă fotografie misterioasă pe Instagram. Aceasta și-a pozat mâna, pe care avea mai mult inele cu pietre prețioase, dând de înțeles faptul că ele reprezinte un cadou primit din partea bărbatului care pare că i-a cucerit inima. Și atunci, urmăritorii vedetei au crezut că este vorba despre o poveste de dragoste între cei doi.

Ce dietă ține Anamaria Prodan, pentru o siluetă spectaculoasă: ”Împlinesc 50 de ani și vârsta nu iartă”

 

Anamaria Prodan: „Sunt foarte bine pe plan sentimental”

Recent, Anamaria Prodan declara faptul că este foarte împlinită pe plan sentimental și că se află în cea mai bună perioadă a ei. Vedeta era pe atunci foarte fericită pentru că a încheiat un capitol mai neplăcut din viața ei, fiind pregătită să înceapă unul nou. Chiar dacă nici până astăzi nu a oferit nicio declarație oficială cu privire la bărbatul misterios, toate semnele arată că între cei doi este vorba despre o legătură de dragoste.

"Așa mă și simt: mai bine ca niciodată! Sunt foarte bine pe plan sentimental. Cred că viața asta de multe ori te îngenunchează să vadă cât ești de puternic, iar eu sunt un om chiar foarte puternic. Tocmai pentru asta îi mulțumesc lui Dumnezeu că a luat ce nu era bun în viața mea și va aduce ceva nou.", a declarat Anamaria Prodan, potrivit viva



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel