Anamaria Prodan, ipostază de infarct la piscină. Costum de baie minuscul și o siluetă impecabilă / FOTO

Data publicării:

Anamaria Prodan și-a surprins idn nou fanii cu o fotografie provocatoare, realizată la piscină.

Anamaria Prodan profită din plin de vremea caldă de afară și de temperaturile perfectă pentru mers la piscină. Impresara, care se află în plin proces de divorț cu soțul ei, Laurențiu Reghecampf, se răsfață din plin perioada aceasta și își încarcă bateriile pentru proiectele ce urmează să vină. Aceasta postează de fiecare dată pe rețelele de socializare fotografii din locurile în care se află, pentru a-și ține fanii la curent cu toate activitățile pe care le realizează. Ultima ipostază în care a fost surprinsă sexy impresara este la piscină, unde, după cum a obișnuit deja pe toată lumea, aceasta s-a fotografiat în costum de baie, fără nicio urmă de inhibiție. Vedeta a optat pentru un costum minuscul, extrem de provocator, care i-a pus în valoarea silueta perfectă, cu care aceasta se mândrește la vârsta de 49 de ani.

„Eu sunt Anamaria Prodan.”, a fost textul scris de impresară în dreptul fotografiei.

Anamaria Prodan, în lacrimi, după ce a auzit glasul Ionelei Prodan: „Mama mea a făcut melodia asta în ziua în care m-a născut” VIDEO

 

 

Ce dietă urmează Anamaria Prodan

Chiar dacă are aproape 50 de ani, vedeta nu se ascunde din a-și arăta trupul și pozează foarte des în costum de baie, semn că se mândrește cu silueta ei, pe care o întreține foarte atent. Fosta parteneră de viață a lui Laurențiu Regehcampf spune că e conștientă de vârsta pe care o are, motiv pentru care ține o dietă destul de strictă.

„Merg la sală, la masaj, încerc să pun «frână» la dulciuri, care îmi plac la nebunie, și mănânc sănătos. Am grijă de mine, căci împlinesc 50 de ani și vârsta nu iartă. Vine din genă totul. Bunica și mama mea arătau superb după 60 de ani. Eu sunt ok la 50, iar la 60 o să arăt superb! La 70 minunat și la 80 fabulos”, a mărturisit, în exclusivitate pentru Click!, Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, reacție surprinzătoare după ce Laurențiu Reghecampf a obținut o calificare importantă

 

 

Cum arată meniul de dietă al impresarei

Până să ajungă la silueta de care se bucură acum, Anamaria Prodan spunea că alimentația este cea care a ajutat-o să slăbească cel mai mult. Pe lângă asta, nu au lipsit, bineînțeles, nici sportul sau procedurile la salon, care să îi modeleze frumos corpul. Acum, încă soția lui Laurențiu Reghecampf face tot ce îi stă în putință pentru a se menține cât mai suplă, mândrindu-se cu orice ocazie cu corpul său de invidiat.

„Am fost destul de atentă cu alimentaţia. Mi-am dorit să slăbesc, să mă simt bine, dar am avut grijă să nu exagerez cu chestii nesănătoase. Am mâncat salate de castraveţi şi peşte cam o dată pe zi, am avut grijă să consum în jur de trei litri de apă, iar mişcarea a avut un rol esenţial. Mi-am făcut timp să ajung la sală de câteva ori pe săptămână, deşi am un program destul de aglomerat. Bineînţeles, procedurile şi tratamentele corporale au avut şi ele un aport important în demersul meu de a ajunge la greutatea aceasta: masajul, remodelarea corporală cu aparate de ultimă oră au fost doar câteva dintre acestea”, a povestit sexy impresara, în urmă cu puțin timp, pentru Click.ro.

Poate te interesează și: Iulia Vântur, susținută în carieră de Salman Khan: ”A fost cel care a făcut introducerea”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel