Anamaria Prodan intră în politică. Impresara are planuri mari cu legile din România: „Acest pas a fost gândit și cântărit cu mare grijă”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Anamaria Prodan, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anamaria Prodan, Instagram

Anamaria Prodan și-a anunțat fanii despre ultima decizie radicală pe care a luat-o în viața ei.

Anamaria Prodan a luat o decizie radicală. Impresara este mai decisă ca niciodată să intre în politică. Aceasta vrea să fie vocea tuturor femeilor care trec prin situații de abuz, precum i s-a întâmplat și ei, cu doar câteva săptămâni în urmă. Înainte de toate, vedeta a ținut să evidențieze din nou situația actuală în care se află cu Laurențiu Reghecampf și modul în care acesta și-a trădat propria familie. 

”Singura politică pe care am făcut-o până acum a fost cea a unei soții devotate și a unei mame care și-a crescut copiii cu forță și putere, le-a oferit o viață senină, fără lipsuri, încercând să îi înconjoare cu dragoste, respect și încredere, principalele valori ale unei familii adevărate.

Laur a fost centrul universului meu. L-am ridicat, l-am așezat pe cel mai de preț piedestal, l-am promovat, i-am oferit întreaga mea viață, forță, bani, tot. Iar recunoștința lui, respectul lui pentru că i-am închinat fiecare respirație a mea, îl știți: altă femeie, un copil cu ea, minciuni, lipsă de respect, lașitate.Acum a venit timpul să îmi canalizez toată energia și forța către cauza noastră, a femeilor. Trebuie să ne trezim! Să ne respectăm! Să avem încredere în noi înșine.”, a mai spus Anamaria Prodan.”, și-a început mesajul Anamaria Prodan.

„Are cancer!”. Drama neștiută a lui Laurențiu Regehcampf. A ieșit la iveală recent

 

„Numai acele femei care au trecut prin situații similare știu”

Mai mult, impresara este convinsă că trebuie să facă acest pas, întrucât Dumnezeu a susținut-o întotdeaua în a lua cele mai potrivite decizii. Chiar dacă în ultima vreme, familia sa a fost implicată în mai multe scandaluri, cu privire la divorțul dintre ea și fostul ei partener de viață, Anamaria Prodan este sigură de faptul că totul se întâmplă cu un scop. 

”O vorbă din bătrâni spune, mai în glumă, mai în serios, că dacă vrei să îl faci pe Dumnezeu să râdă, îi spui planurile tale. Cu toate acestea, Dumnezeu a fost întotdeauna bun și blând cu mine și niciodată nu mi-a dat mai mult decât pot duce. Așa este și cu tot scandalul prin care trec acum, împreună cu copiii mei. Numai acele femei care au trecut prin situații similare știu cât de tare doare să vezi cum ți se destramă lumea pe care ai construit-o cu sacrificii, cu renunțări, în care ai pus toată ființa ta.”, a mai spus Anamaria Prodan. 

Anamaria Prodan nu renunță la numele de Reghecampf: „Astea sunt prostii de-ale lui”. Ce replică îi dă antrenorului

 

Anamaria Prodan, decisă să intre în politică

Așadar, impresara este mai hotărâtă ca oricând să intre în politică și să protejeze femeile de abuzuri, întrucât legile din România nu se ocupă de asta. 

„Dragile mele, am hotărât ca eu să nu mai tac. Am decis că este momentul, dacă statul român nu face nimic concret pentru protejarea româncelor, să intru în acest război cu agresorii copiilor, fetelor, femeilor! Legile statului român de protejare a persoanelor abuzate  sunt total ineficiente. 

Acest pas al meu a fost gândit și cântărit cu mare grijă.”, a mai spus impresara. 

Ionela Prodan, avertisment pentru Anamaria Prodan. Văduvul artistei a dezvăluit discuția dintre cele două



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel