Anamaria Prodan, gest extrem. Dovada că Laurențiu Reghecampf nu vrea să divorțeze: „Ne umilim, ne trădăm, petrecem ani în dușmănie și strângem venin în noi”

Data actualizării: | Data publicării:

Anamaria Prodan a recurs la un gest extrem pentru a dovedi că între ea și Laurențiu Reghecampft nu există niciun gând de divorț. Sexy impresara a făcut publice mesajele primite de la soțul ei. 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în mijlocul unui scandal sinistru, după ce celebrul antrenor a declarat că vor divorța. Sexy impresara încearcă, de câteva zile, să convingă publicul că declarația soțului ei a fost o glumă și că între ei lucrurile sunt roz, fără niciun gând de divorț. 

Văzând că presa nu încetează să scrie despre presupusul divorț, Anamaria Prodan a recurs la un gest extrem. 

 

Anamaria Prodan, declarație de dragoste pentru Laurențiu Reghecampf, în scandalul divorțului. Ce i-a transmis impresara

"Am vorbit cu Laur și gata!". Anamaria Prodan, dezvăluiri din interior despre divorțul de Reghecampf

Laurențiu Reghecampf, apărat de fiul său: „Nu vă e rușine să-l acuzați pe tatăl meu că are o amantă?”

 

Vă prezentăm mesajele pe care Laurențiu Reghecampf i le-a trimis soției sale în 2009, dar și anul acesta, și pe care aceasta le-a făcut publice. 

Anamaria Prodan a vrut să demostreze faptul că soțul ei i-a făcut niște promisiuni în urmă cu 13 ani. 

„Pentru ca lumea este atât de rea, pentru ca am devenit animale, ne judecam, ne umilim, ne tradam, petrecem ani in dușmănie și strângem venin in noi ... pentru ca ne dușmăniți atât de rău am sa va prezint o poveste unica de dragoste între 2 copii care au pornit singuri fara nici un ajutor ... și și au jurat dragoste și respect etern și și au jurat sa ajungă in varful piramidei și și si au jurat sa moara împreuna. Ținându de de mâna. Laurentiu și Anamaria Reghecampf ... ANAMARIA FARA MOȘTENIRILE MAMEI .... am sa las aceste mailuri sa vorbeasca, poate ele reușesc sa va facă sa înțelegeți. DRAGOSTEA UNICA ȘI PURA ... DIN CARE S A CLĂDIT UN IMPERIU ȘI O FAMILIE DE VIS.”, a scris Anamaria prodan pe rețelele de socializare. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

 

„Mii de cuvinte divine ... o dragoste care nu a avut bariere nu a ținut cont de bani sau celebritate ? Un respect uluitor ... lumea toată era doar a noastră”, a amai scris sexy impresara în dreptul unei capturi de ecran care arată schimbul de mesaje pe care îl avea cu soțul ei în urmă cu mai mult de un deceniu. 

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

 

„A crescut dragostea asta unica atât de mult , incat dădea pe afara! Iar lumea se umplea de ura in loc sa ia exemplu. Am muncit atât de mult ca abia dormeam câteva ore pe noapte”, a subliniat vedeta. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

„Acesta este LAURENTIU REGHECAMPF ... UNIC”, a concluzionat Anamaria Prodan, postând o altă imagine cu schimbul de mesaje cu Laurențiu Reghecampf. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

      

 

În final, sexy impresara a arătat că soțul ei încă îi mai dă mesaje de dragoste.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel