Laurențiu Reghecampf, apărat de fiul său: „Nu vă e rușine să-l acuzați pe tatăl meu că are o amantă?”

Data publicării:

Laurențiu Reghecampf jr. fiul celebrului cuplu Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampft, rupe tăcerea, în plin scandal mediatic. Puștiul sare în apărarea tatălui său, după ce presa a scris că celebrul antrenor ar avea o amantă, iar acesta ar fi motivul divorțului de sexy impresară. 

De două zile, familia Prodan-Reghecampf se află în plin scandal mediatic. Inițial, Spyneaws specula, pe surse, că între celebrul antrenor și sexy impresara lucrurile nu ar mai funcționa și că ar urma să divorțeze. La câteva ore distanță, Laurențiu Reghecampf confirma divorțul de Anamaria Prodan:


„Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc” a declarat Laurenţiu Reghecampf, potrivit FANATIK.

 
Cu toate astea, Anamaria Prodan a declarat că  soțul ei a făcut doar o glumă și că nu divorțează, lucrurile între ei mergând perfect.

„Nu este adevărat, nu divorțăm, nici nu se pune problema de așa ceva, ne-am plictisit de subiectul ăsta. Vrem și noi să ne tihnească mâncarea. Laur nu a declarat că divorțăm, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasă. Noi suntem acum la masă, suntem bine, fericiți.

Noi suntem numărul 1, Reghe e numărul 1, copiii noștri sunt numărul 1, ne divinizăm unul pe celălalt. Eu nu am bărbat de lăsat și nu o să ne lăsăm niciodată unul pe celălalt”, a spus Anamaria Prodan pentru Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Anamaria Prodan neagă zvonurile despre divorț. Ce spune impresara despre relația cu soțul ei: „Nu mor caii când vor câinii”


Deși sexy impresara a încercat să liniștească apele și să inchidă subiectul mediatic, la o zi după infirmarea divorțului, CANCAN specula, pe surse, că în urmă cu dpuă săptămâni, cam pe atunci când cei noi ar fi sărbătorit 13 ani de căsnicie, la vila lor s-ar fi iscar un scandal imens și că ar fi fost nevoie de intervenția poliției. Motivul scandalului dintre cei doi soți ar fi, potrivit CANCAN, o altă femeie. 

Fiul lui Reghecampf le ia apărarea pe rețelele de socializare

Azi noapte, fiul cel mic al celebrului antrenor, a postat pe rețelele de socializare un mesaj plin de mâhnire, în care încearcă să își apere tatăl. 


„Mai aveți multe minciuni? când tatăl meu va planifica în secret un divorț, înseamnă că nu este tatăl meu Laurentiu Reghecampf! Când tatăl meu intenționează să fugă de acasă sau să ruineze familia pentru femei oribile pentru bani, înseamnă că tatăl meu nu este Laurentiu Reghecampf! Știu că mulți dintre voi vor să se despartă și abia așteaptă, dar este mai bine să mori decât să te mulțumesc!
Această familie va rămâne așa! UNITĂ PÂNĂ LA MOARTEA! ACEASTĂ FAMILIE ESTE MÂNDRIA VIEȚII MELE! TATĂL MEU MOARE MAI BINE decât să-și bată joc de copiii săi! Își divinizează mama! NUMELE FAMILIEI MELE SUNT UNICE! VORBIND DESPRE IUBIRILE PROSTITUATELOR CARE DISTRUG FAMILII !!! TATĂL MEU URASTE ACESTE FEMEI! TATĂLUL MEU ARE O SOȚIE UNICĂ ÎN LUME! TATĂLUL MEU ESTE UNIC! NU VĂ E RUȘINE DE ATÂȚIA ANI SĂ-L ACUZAȚI PE TATĂL MEU CĂ ARE O AMANTĂ? OPRIȚI-VĂ CĂ ÎL APĂR CU TOATĂ INIMA MEA! NIMENI NU ÎL VA ATINGE! FEMEILE CARE FURĂ BANI DE LA FAMILII ȘI TREC DE LA OM LA OM SUNT MONSTRI! TATĂLUL MEU NU AR ATINGE BANII COPIILOR SĂI PENTRU A-I TRIMITE ACESTEI ORIBILITĂȚI NICI MORT! TATĂLUL MEU LAURENTIU REGHECAMPF ESTE UNIC CA NOI! N-am spus-o NICIODATĂ! DACĂ VEȚI VEDEA PROSTITUATE ÎN FAMILIA MEA, APOI MURIM ÎMPREUNĂ!”, a scris Laurențiu Reghecampf jr pe Instagram. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???? (@laurentiureghecampfjr)

 


Anamaria Prodan a susținut și ea cele spuse de Laurențiu jr, comentând la postarea acestuia și negând zvonurile că ar divorța sau că soțul ei ar înșela-o. 


Iubitul meu drag. la noi este simplu ! Care minte, trădează, dezonoreaza, plătește fff scump totul ! Tu ești un luptător adevărat! Mama si Tata nu ar face așa ceva nici in 100000 de vieți! Tata își respecta familia si numele, tata nu are amante, tata nu fura banii familiei sa i dea la astfel de femei ordinare! Trebuie sa l apărăm pe tata si sa ne apărăm familia toată viața si cine si a batut joc de familia si numele noștru sa plătească cumplit”, a comentat Anamaria Prodan la postarea fiului său. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel