"Am vorbit cu Laur și gata!". Anamaria Prodan, dezvăluiri din interior despre divorțul de Reghecampf

Data publicării:
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, foto Instagram

Anamaria Prodan (48 de ani) anunță că a stat de vorbă cu soțul ei, Laurențiu Reghecampf (45 de ani), după ce antrenorul a declarat public că divorțează. 

”Nu divorțăm! Am vorbit cu Laur și gata! Mi-a spus 'Ana, oprește circul ăsta'. Încă o dată, Laur m-a rugat să opresc circul ăsta pentru că toată lumea își face bani pe imaginea noastră și pe numele nostru.", a spus Anamaria Prodan, potrivit DigiSport, citează DC News.

Anamaria Prodan susține sus și tare că nu există niciun motiv de ceartă în familia ei și că aceste speculații despre divorț vor înceta. 

”Mi-a spus: 'Te implor, nici tu, nici copiii noștri, nu vreau să mai vorbiți nimic. Nu interesează pe nimeni unde suntem, ce mâncăm, unde dormim, unde plecăm, când ne întoarcem. Te implor, Ana, nu le mai da apă la moară'. Și așa voi face”, a mai declarat Anamaria Prodan. 

În urmă cu câteva zile, Laurențiu Reghecampf a șocat showbiz-ul românescu cu vestea că divorțează de Anamaria Prodan. 

„Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc.”, a declarat Laurenţiu Reghecampf.


Citește continuarea pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel