Ana Morodan, tratament de lux. Cât costă o noapte la clinica de psihiatrie la care s-ar fi internat Contesa Digitală

Data publicării:

Detalii costisitoare în privința cazării Contesei Digitale în clinica de psihiatrie pe care ar fi ales-o în urma traumelor și problemelor de care a avut parte în ultima perioada.

 

Ana Morodan e hotărâtă să-și găsească echilibrul mental, după incidentul din luna martie, când a fost prinsă la volan sub influența alcoolului și a substanțelor interzise. Atunci, „Contesa Digitală” a fost reținută timp de 24 de ore. După ce a stat ascunsă în mediul online, preț de câteva săptămâni, vedeta a revenit, plină de regrete, dar și cu un discurs emoționant, în care îi ruga pe tineri să nu-i urmeze exemplu. Acum, influencera face un nou pas pentru a-și reechilibra viața:

 

Ana Morodan, pacient de lux

 

Potrivit Fanatik, Ana Morodan ar fi ales o clinică de psihiatrie din afara Bucureștiului pentru a încerca să depășească perioada dificilă cu care se confruntă, și, deși trebuia să se prezinte pentru controlul judiciar la Poliția Voluntari, aceasta a primit acordul procurorului de dosar pentru a se putea interna.

Contesa Digitală și-a anunțat fanii personal că a luat decizia de a avea grijă de psihicul ei, pe fondul problemelor cu legea cu care s-a confruntat în ultima vreme, cauzate de viciile cu care se luptă.

Și cum o contesă este obișnuită cu luxul, vedeta nu a făcut rabat nici când a venit vorba de condițiile de cazare din unitatea medicală, alegând o clinică în care se poate bucura de confortul unui hotel. 

O cameră single este 540 de lei

O singură noapte de internare în clinica de psihiatrie aleasă de aceasta  ajunge la 540 de lei pe zi, tratându-se diferite afecțiuni psihice, dar și depedențe precum dependența de alcool și alte substanțe.

VEZI ȘI: Ana Morodan, decizie radicală, după scandalul creat. Contesa Digitală s-ar fi internat la psihiatrie

Condițiile de ședere ale Contesei nu sunt deloc simple. Într-o camera single, așa cum și-a ales aceasta, este un pat destul de încăpător, dar și alte articole mobiliere, conform Fanatik

”Fiecare minut petrecut în ajutarea voastră să ieșiți la liman va fi o mare bucurie pentru noi. Noi îți întindem o mână pentru a ieși din singurătatea și disperarea pe care o trăiești, în mlaștina amară de autocompătimire. Alcoolul îți este stăpân. Ce întuneric e înainte de ivirea zorilor!”, se arată în descrierea serviciilor oferite de clinică, potrivit Fabatik. 

VEZI ȘI: Ana Morodan, primele declarații cu ochii în lacrimi, după incidentul cu poliția: „Nu sunt primul om care a condus la volan sub efectul unor substanţe”

 

Cine e Ana Morodan

Ana Morodan este o personalitate cunoscută în România pentru activitatea sa ca blogger, antreprenor și influencer în lumea modei și a lifestyle-ului. Ea este recunoscută pentru abilitatea sa de a combina moda și afacerile, fiind considerată una dintre cele mai influente femei din mediul online românesc.

De-a lungul anilor, Ana Morodan a dezvoltat un brand puternic, prin intermediul căruia încurajează oamenii să-și urmeze pasiunile și să-și transforme ideile în afaceri de succes.

În urmă cu ceva timp, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, vedeta a povestit despre dramele care i-au marcat viața. Și-a pierdut ambii părinți, devreme, iar viața i-a dat o mulțime de încercări. 

 

„Știe cineva că mama ei a murit de cancer în brațele ei? Nu! Că a fost abandonată la 14 ani?” Mihai Ghiță, dezvăluiri șocante despre dramele trăite de Ana Morodan



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel