Ana Morodan, primele declarații cu ochii în lacrimi, după incidentul cu poliția: „Nu sunt primul om care a condus la volan sub efectul unor substanţe”

Data publicării:

Ana Morodan a oferit primul interviu, după incidentul rutier în care a fost implicată în urmă cu câteva săptămâni.

Ana Morodan a fost protagonista unui scandal monstru în urmă cu câteva săptămâni. Contesa Digitală, așa cum este cunoscută de fanii săi din mediul online, a fost prinsă de poliție la volan sub influența băuturilor alcoolice, dar și fără să fie în posesia unui permis de conducere valabil. Din acest motiv, aceasta a dispărut o perioadă din atenția publicului larg, însă se pare că acum este pregătită să revină în mediul online. Vedeta mărturisește faptul că în toată această perioadă a primit lovituri din toate părțile, întrucât statutul de persoană publică presupune, uneori, și astfel de lucruri, chiar dacă ilegalitatea comisă de ea a mai fost făcută și de alți oameni, spune ea.

”Când clachezi şi eşti persoană publică ţi-o iei public de la toată lumea. Nu cred că sunt primul om care a condus la volan sub efectul unor substanţe, dar sunt o persoană publică care a făcut asta. Când eşti persoană publică, îţi asumi şi gloria, şi îţi asumi şi căderea sau oprobiul public”, a spus Ana Morodan, potrivit spynews.

Te-ar putea interesa și: Ana Morodan a revenit în mediul online, după scandalul în care a fost implicată. Vestea importantă pe care le-a dat-o fanilor: „Vă dau și eu ce pot acum”

 

„Oamenii sunt foarte furioşi şi au nevoie de cineva în care să dea”

Mai mult, aceasta este conștientă de faptul că scuzele nu mai semnifică nimic în acest caz, motiv pentru care își asumă toate jignirile și lucrurile negative primite din partea oamenilor care au aflat despre incidentul grav în care a fost implicată. 

”Ce să mai zic: "nu am făcut asta, nu am vrut, îmi pare rău". Nu cred că mai contează pentru nimeni, pentru că oamenii sunt foarte furioşi şi au nevoie de cineva în care să dea. Şi când se creează o situaţie de genul acesta, mai ales când eu am greşit, cred că e ok, e în regulă”, a mai zis ea.

Citește și: Iulia Albu a răbufnit, după ce Ana Morodan a condus băută și sub influența substanțelor interzise. Ce spune vedeta despre viața de influencer: ”Celebritatea nu omoară și nu distruge...”

 

Ana Morodan și-a cerut scuze, imediat după incident

Imediat după ce vestea s-a răspândit peste tot în presă și în mediul online, Ana Morodan s-a simțit datoare să le ofere fanilor săi și o explicație, pentru gestul greșit pe care l-a făcut. Vedeta de la Antena Stars și-a recunoscut toată vina și le-a cerut pe atunci scuze tuturor oamenilor pe care i-a dezamăgit.

”Pentru copiii și tinerii care mă urmăresc și care visează să fie și eu influenceri. Nu faceți ca mine. Să nu vă credeți mai puternici decât viața, să nu vă lăsați seduși de celebritate și să riscați totul pentru asta. Să nu vă faceți că zâmbiți și că sunteți fericiți când nu mai e niciun pic de soare în viața voastră. Nu merită.

Pentru toți ceilalți, am greșit, îmi pare rău că v-am dezamăgit și sunt recunoscătoare că n-am făcut mai mult. Am vrut doar să fiu o fată iubită și fericită. Acum mi-aș dori să fie posibilă o lume ca într-o poveste pe care am auzit-o odată. Într-o comunitate din Africa, când un om greșește, tot satul vine și în mângâie și îl îmbrățișează. Ei cred că toți suntem buni și avem nevoie mai mult ca oricând de înțelegere și dragoste umană, atunci când greșim. Fiind blânzi cu cel care a greșit, îl ajută să se reconecteze la natura lui adevărată, cea bună. Aveți grijă de mintea și sufletul vostru.”, a mai spus Ana Morodan, pe rețelele de socializare. 

VEZI și: Teo Trandafir nu s-a putut abține! Prezentatoarea și-a dat cu părerea despre cazul Anei Morodan: „Hai să pun o întrebare”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel