„Știe cineva că mama ei a murit de cancer în brațele ei? Nu! Că a fost abandonată la 14 ani?” Mihai Ghiță, dezvăluiri șocante despre dramele trăite de Ana Morodan

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Ghiță și Ana Morodan, instagram/ cplaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Ghiță și Ana Morodan, instagram/ cplaj foto

Mihai Ghiță a dezvăluit care sunt dramele trăite de Ana Morodan. 

În ultima săptămână, Ana Morodan a ocupat primele pagini ale ziarelor, după ce a fost prinsă la volan fără permis, dar și sub influența alcoolului. Tot mai multe vedete și-au dat cu părerea despre situația în care a fost implicată „Contesa digitală”. Printre acestea se numără șiMihai Ghiță, moderatorul podcast-ului „În Oglindă”, difuzată pe Kanal D 2.

Mihai Ghiță, dezvăluiri șocante despre dramele trăite de Ana Morodan

În cadrul unui interviu recent, Mihai Ghiță a recunoscut că și-ar dori ca Ana Morodan să accepte invitația în platoul lui, pentru a-i afla povestea și ce s-a întâmplat de a ajuns în această stare. Prezentatorul a mărturisit că, odată cu emisiunea sa, a învățat să nu mai judece și să afle poveștile din spatele fiecărui om, care îi calcă pragul. „

„Am constatat e că majoritatea mesajelor sunt pozitive, și la oameni care poate au avut un impact negativ despre ce fac, să știi că nu am oprit ușa la acea emisiune pentru nimeni. Dar eu nu m-am schimbat, am avut același comportament pentru toți. Dar nu am judecat, pe canapeaua de lângă mine a avut loc oricine. Eu nu am refuzat pe nimeni, nu am cântărit oamenii, că unul a dansat, că unul a făcut, că unul a dres, nu judecăm oameni. Vin oameni să spună povestea de viață, iar singurii care decid cum este povestea, sunt cei de acasă.


Am descoperit niște povești atât de sincere și pe mine această emisiune, în esență, m-a schimbat ca om. Am învățat să fiu mai bun, să ascult, să nu mai judec, să nu mai judec oamenii. Nu mai judec deloc. Foarte multe situații și foarte mulți oameni pe care i-am avut pe canapea. Poate că citeam articole în stânga și în dreapta, dar știi ce am învățat, tu de fapt ce citești, sunt părticele de viață și că pe fiecare om îl poartă viața din stânga în dreapta. Si uneori este nevoit să facă anumite lucruri în viață. Dar că tu nu ești cel care să aibă piatra în mână și să îl judeci, ci doar să te întrebi ce s-a întâmplat cu omul acesta.”, a declarat Mihai Ghiță, pentru unica.ro

Mihai Ghiță: „Știe cineva că mama ei a murit de cancer în brațele ei? Nu!”

Mihai Ghiță a făcut câteva dezvăluiri legate de dramele trăite de Ana Morodan. Prezentatorul TV susține că vedeta este criticată dur de către cei din jur, însă puțini sunt cei care știu povestea tristă din spatele ei. 

”Uite, de exemplu acum că stăm amândoi pe canapeaua asta, este judecată Ana Morodan. Dar nimeni nu se întreabă ce se întâmplă cu Ana Morodan. Eu mi-aș dori să o am pe Ana Morodan pe canapea să văd ce s-a întâmplat cu adevărat în viața Anei Morodan. Știe cineva că mama ei a murit de cancer în brațele ei? Nu! Știe cineva că a fost abandonată la 14 ani? Nu… Asta înseamnă pentru mine „In oglindă”, să nu mai judec oamenii și să îi chem, să îi ascultăm înainte să îi judecăm.”, a mai spus Mihai Ghiță, în cadrul aceluiași interviu. 

Citește și: Teo Trandafir nu s-a putut abține! Prezentatoarea și-a dat cu părerea despre cazul Anei Morodan: „Hai să pun o întrebare”

Maurice Munteanu, dezvăluiri șocante, după ce Ana Morodan a fost prinsă de poliție conducând beată și fără permis: „Orgoliile și vanitatea te pot îngropa”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel