Ana Morodan a revenit în mediul online, după scandalul în care a fost implicată. Vestea importantă pe care le-a dat-o fanilor: „Vă dau și eu ce pot acum”

Data publicării:
Sursa foto: Ana Morodan, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Ana Morodan, Instagram

Ana Morodan a început să fie din nou activă în mediul online, după ce a fost implicată într-un amplu scandal.

Ana Morodan a dispărut o perioadă de timp din lumina reflectoarelor, după ce a fost implicată într-un amplu scandal. Contesa Digitală a fost prinsă de autorități sub influența alcoolului la volan, ba chiar a stat timp de 24 de ore în arestul poliției. Aceasta a fost pusă la zid de foarte multe persoane pentru exemplul pe care-l oferă tinerei generații, printre care și de foarte multe vedete. Tocmai din cauza acestui lucru, Ana Morodan a dispărut o perioadă de timp din atenția publicului, astfel încât a decis să nu mai posteze nimic pe rețelele de socializare, acolo unde era foarte activă. Vedeta a revenit însă în forță, cu o veste neașteptată pentru fanii care i-au rămas alături în tot acest timp. 

„În ultimele săptămâni am primit cele mai bune lecții de la viață. Am primit noroc cu carul, gesturi frumoase, gânduri și vorbe minunate. Am primit dragostea familiei mele de prieteni, când nu credeam că e posibil să ai așa ceva fără legături de sânge. Am primit o rețea invizibilă de oameni care au avut grijă de mine, am primit critici sănătoase, sfaturi blânde și încrederea că oamenii sunt buni.
Până mă fac bine, decid ce vreau să fac și adun energie și cap de planuri și construcție bună și frumoasă, vă dau și eu ce pot acum: un wall de media socială.”, a scris Ana Morodan pe rețelele de socializare. 

Citește și: „Știe cineva că mama ei a murit de cancer în brațele ei? Nu! Că a fost abandonată la 14 ani?” Mihai Ghiță, dezvăluiri șocante despre dramele trăite de Ana Morodan

Ana Morodan, ofertă de nerefuzat pentru fanii ei

Așadar, Contesa s-a decis să facă mai multe fapte bune, motiv pentru care este dispusă să le ofere fanilor ei profilul de Instagram și Facebook, unde are o comunitate impresionantă de oameni, pentru a-și promova afacerile. 


„Suntem pe Insta și pe Facebook o comunitate de vreo 600 000 de oameni foarte mișto, pe bune (I so, so admire you, my amazing people!). Știu că printre voi sunt oameni care au afaceri, visuri și construcții de mărci personale, comerciale sau proiecte sociale și de fapte bune. Vă dau wallul meu, pe rând, să vă comunicați aici mesajele și poate că așa, sunt de ajutor să accelerati un pic, ce aveți de construit. Trimiteți-mi pe DM sau pe mail ce vreți și cum vreți să promovați, va mai dau și eu niște idei, că să arate bine campania și vă dăruiesc prezența pe wall-urile mele de social media.
Astfel, aflăm toți despre ce lucruri faine vreți să faceți.

Aștept, vă mulțumesc și mă duc să mai fac o meditație până plec la terapie. Pe jos! ????????
Pusi pă, da' m-am întors în viață mea!”, a continuat aceasta. 

Citește și: Teo Trandafir nu s-a putut abține! Prezentatoarea și-a dat cu părerea despre cazul Anei Morodan: „Hai să pun o întrebare”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Morodan (@anamorodan)

Ana Morodan, prima reacție după ce a fost prinsă cu alcool la volan

Ultima reacție pe care Ana Morodan a oferit-o pe rețelele de socializare a fost chiar după incidentul în care a fost implicată, când și-a cerut scuze întregii comunități de fani care o urmărește. 

”Pentru copiii și tinerii care mă urmăresc și care visează să fie și eu influenceri. Nu faceți ca mine. Să nu vă credeți mai puternici decât viața, să nu vă lăsați seduși de celebritate și să riscați totul pentru asta. Să nu vă faceți că zâmbiți și că sunteți fericiți când nu mai e niciun pic de soare în viața voastră. Nu merită.

Pentru toți ceilalți, am greșit, îmi pare rău că v-am dezamăgit și sunt recunoscătoare că n-am făcut mai mult. Am vrut doar să fiu o fată iubită și fericită. Acum mi-aș dori să fie posibilă o lume ca într-o poveste pe care am auzit-o odată. Într-o comunitate din Africa, când un om greșește, tot satul vine și în mângâie și îl îmbrățișează. Ei cred că toți suntem buni și avem nevoie mai mult ca oricând de înțelegere și dragoste umană, atunci când greșim. Fiind blânzi cu cel care a greșit, îl ajută să se reconecteze la natura lui adevărată, cea bună. Aveți grijă de mintea și sufletul vostru.”, a mai spus Ana Morodan, pe rețelele de socializare. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel