Teo Trandafir nu s-a putut abține! Prezentatoarea și-a dat cu părerea despre cazul Anei Morodan: „Hai să pun o întrebare”

Data publicării:
Teo Trandafir, Ana Morodan, Instagram
Descriere foto: Teo Trandafir, Ana Morodan, Instagram

Teo Trandafir a ales și ea să-și spună părerea despre situația controversată în care este implicată Ana Morodan. 

Cazul Anei Morodan, care s-a urcat la volan sub influența alcoolului și substanțelor interzise, potrivit poliției, a stârnit controverse în rândul tuturor oamenilor, inclusiv în rândul persoanelor publice. Mai multe vedete au pus-o la zid pe Contesa Digitală, printre care și Teo Trandafir. Îndrăgita prezentatoare TV și-a spus părerea despre acest subiect chiar în direct, fără să-i pese de opiniile care ar putea apărea, în urma acțiunii sale. 

„Hai să pun o întrebare, ca să fim obiectivi! Este legal să consumi alcool și să urci la volan? Bun! Este legal să iei substanțe și să urci la volan? În condițiile în care știai că pe prescripție, dacă există prescripție, scrie că afectează conducerea de autovehicule și așa? E legal? Mulțumesc frumos!”, a spus Teo Trandafir, clar și răspicat, potrivit cancan.

Te-ar putea interesa și: Ana Morodan, dată afară de la Antena Stars? Emisiunea vedetei a fost înlocuită, după scandalul în care este implicată

Ce spune Maurice Munteanu despre cazul Anei Morodan

O altă vedetă de la Kanal D care a comentat acest caz controversat a fost și Maurice Munteanu. Acesta dă de înțeles că vedeta i-a fost prietenă cândva, însă a ales să o înlăture treptat din cercul lui social. Mai mult, Maurice Munteanu spune că a văzut anumite probleme alarmante la comportamentul Anei Morodan încă din urmă cu câțiva ani de zile. 

„Nu aș fi scris despre Ana Morodan. Nu așa, nu acum, nu aici. Aș fi preferat să îi spun în față că are nevoie de ajutor, ar fi trebuit să fac asta încă de acum 2 ani, când am regăsit-o complet dărâmată emoțional la Iași. M-a întristat foarte tare și atunci, m-a întristat foarte tare și deunăzi, când am primit o înregistrare cu ea, greu de privit, via TikTok. Dar nu despre mine e vorba, nici despre faptul că Ana Morodan nu mai face parte din cercul meu social. E vorba despre mulți dintre oamenii care susțineau că îi sunt prieteni, care vedeau cum se descompune, care vedeau cum se compromite și alegeau să tacă.”, a început să scrie Maurice Munteanu pe rețelele de socializare.

Citește și: Dan Negru, reacție furibundă după gestul făcut de Ana Morodan: "Televiziunile mondiale au un cod de moralitate"

„Ana Morodan trebuie să răspundă în fața legii pentru inconștiența de care a dat dovadă”

Chiar dacă conștientizează gravitatea situației pe care a produs-o Ana Moroda, Maurice Munteanu se arată a  fi extrem de dezamăgit de comentariile publice care au pus-o complet la zid pe aceasta și i-au atribuit diferite jigniri dure.

„Sau, și mai grav, să o desființeze cu o plăcere sadică pe la colțuri.Nu îi iau apărarea Anei - cel mai bun prieten al meu este imobilizat într-un scaun cu rotile în urma unui accident rutier. Același accident rutier m-a aruncat pe mine într-o depresie cruntă, depresie care m-a făcut să lupt cu abuzul de alcool 10 ani. Din fericire, eu nu mai am această problemă. Din fericire, prietenii m-au ajutat să trec peste asta. Din fericire, sunt un om puternic și m-am ales pe mine, am știut că asta e singura mea șansă în fața oricărei forme de dependență. Sigur, Ana Morodan trebuie să răspundă în fața legii pentru inconștiența de care a dat dovadă. Sigur, Ana Morodan va trebui să descopere, acum, că orgoliile & vanitatea te pot îngropa. Dar reacțiile cetățenilor m-au scârbit. Plăcerea cu care o sfâșie m-a scârbit. Multe dintre comentariile pe care le-am citit acum, ajuns acasă, legate de această femeie, de aspectul ei fizic și de ce ar trebui să pățească, m-au scârbit. Sper din tot sufletul să conștientizeze că are nevoie de ajutor, sper să îl accepte și să iasă învingătoare din lupta cu dependența de alcool. Până nu va distruge o viață nevinovată.”, a încheiat acesta.

VEZI și: Adriana Bahmuțeanu o atacă dur pe Ana Morodan: „Sper să ajungă cât mai repede la lada de gunoi a istoriei”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel