Iulia Albu a răbufnit, după ce Ana Morodan a condus băută și sub influența substanțelor interzise. Ce spune vedeta despre viața de influencer: ”Celebritatea nu omoară și nu distruge...”

Data publicării:
Sursa foto: Iulia Albu și Ana Morodan, instagram/ colaj foto Spectacola
Descriere foto: Sursa foto: Iulia Albu și Ana Morodan, instagram/ colaj foto Spectacola

Iulia Albu a vorbit despre viața de influencer, după ce Ana Morodan a condus băută și sub influența substanțelor interzise.

Ana Morodan a ocupat primele pagini ale ziarelor, după ce a condus băută și sub influența substanțelor interzise. Toto mai multe vedete și-au dat cu părerea despre situația în care a fost implicată „Contesa digitală”. Printre acestea se numără și Iulia Albu, care a decis să vorbească public despre viața de influencer.

Ce spune Iulia Albu despre viața de influencer

'Astăzi, va provoc, dragii mei colegi de influencing, la un Exercițiu de sinceritate. #stopfake TU CINE EȘTI? Celebritatea nu omoară, celebritatea nu distruge. Doar oamenii fac asta. Ne-am obișnuit de prea mult timp să luăm de-a gata ceea ce ni se servește cu zâmbetul pe buze ca fiind gourmet'. Ca adevăr absolut orice minciuna de marketing. Începând cu Colo si cu Buhnici bulgărele se răstoarnă din ce in ce mai repede iar bulele dispar.

Problema nu este a lor, deși este la ei'. Este a celorlalti. Iar petele' care apar, deși dispar, cu clabuc sau fără, lasa o urma urâtă si asupra noastră, a celor care nu ne identificam cu politica lor editorială'. Cunosc câțiva oameni care trăiesc exclusiv din online. Muncesc pe brânci si oferă conținut de calitate. Nu ii vedeți in scandaluri si nici in situații inadecvate. Si nu merita sa poarte nici măcar indirect etichetele pe care unii le atrag in direcția acestui domeniu. Ce este un influencer și de ce ar trebui să fie într-un fel responsabil de alegerile noastre? VOCEA este cel mai de preț lucru pe care o persoană influentă il are.

O persoană influentă este întotdeauna un influencer insa influencer -ul nu este întotdeauna o persoana influenta. Nu în afara cremelor ocazionale și a codurilor de discount. O persoană influentă este cea către care cei mulți sau puțini, în funcție de poziționarea fiecăruia, se îndreaptă atunci când trebuie să ia o decizie un pic mai complicată decât legat de ce film să vadă într-un weekend. Unii aleg calea grea, alții pe cea simpla, ajungand sa își imagineze o întreaga viața, fabricându-si un trecut care nu le aparține, iar ceilalți se ascund in spatele unei moralitati depășite doar de ridicolul dublului standard care le guvernează existența, TOTUL pentru a ajunge UNDEVA. De undeva' însă se cade al naibii de rău. Viața nu este doar tik tok Instagram si zâmbete false.', a scris Iulia Albu pe contul ei personal de Facebook.

Iulia Albu: 'Realitatea nu poate fi modificată prin filtre'

Iulia Albu este de părere că, filtrele de pe rețelele de socializare, nu pot să ascundă realitatea. 

'Realitatea nu poate fi modificata prin filtre, faceapp sau autocorrect. Atunci când masca va cădea, cu toții vom fi DOAR ceea ce suntem. Si suntem putini care nu avem nimic de ascuns si carora nu ne este frica si nici rusine sa fim nici mai mult nici mai puțin decât NOI.', a continuat Iulia Albu.

'Am o responsabilitate ca viața mea să nu fie un contraexemplu'

'Sunt Iulia si când eram mică voiam sa fiu ca Bruce Lee. Întotdeauna mi-am dorit sa pot sa cant la frunza dar încă nu știu cum se face. La 12 ani voiam sa devin doctor veterinar si cu toate astea am deraiat către avocat definitiv( ma găsiți pe lista Baroului Bucuresti suspendată la cerere) designer( verificabil in orice secunda la UNARTE) influencer, influenta, neinfluentabila, om de televiziune, pasionată de antichități și avidă colecționară de benzi desenate cu Mickey Mouse. Câteodată sunt tristă, câteodată sunt veselă dar niciodată iresponsabilă. Unii ma adora, altii ma urăsc. Am plans, am suferit, AM URLAT in mine, ca voi toți Celebritatea este un PRIVILEGIU, nu o povară și unul pentru care trebuie să muncești mult. Din ce in ce mai mult.Si am o responsabilitate ca viața mea sa nu fie un contraexemplu. Sunt Iulia Albu si va sunt recunoscătoare ca am ajuns, cu ajutorul vostru, AICI. #stopfake', a concluzionat Iulia ALbu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel