Ana Morodan ajunge pe masa de operație: ”Voi avea alți sâni!”. Ce spune contesa despre intervenție

Sursa foto: Ana Morodan, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Ana Morodan, Instagram

Ana Morodan a dat noi detalii despre operația de micșorare a sânilor.

Ana Morodan s-a plâns în repetate rânduri de bustul generos cu care a fost înzestrată și de problemele de sănătate pe care le are din cauza acestora și, mai exact, dureri foarte mari de spate. În acest sens, contesa digitală și-a exprimat de mai multe ori public dorința de a face o operație de micșorare a bustului. Se pare că momentul cel mare este din ce în ce mai aproape, pentru că Ana Morodan a pus toată operația la punct, urmând doar să ajungă pe masa de operație. Intervenția nu va fi deloc una ușoară, spune ea, dar face asta fără nicio emoție. 

„Voi avea alți sâni! Nu vorbim de o operație ușoară, ci de una complexă, ce are mai multe etape. Facem intervenția de micșorare și de ridicare a sânilor, coagulare internă și skin tigheting cu un device foarte smart, plasmă Argon și breast shaping și grăsime lipoaspirată, că acum avem de unde lua să punem. Nu am emoții, sunt pe cele mai bune mâini!”, a povestit Ana Morodan despre operația pe care o va avea curând, potivit click.

Ana Morodan cere un preț enorm pentru a se lăsa filmată non-stop. Cât încasează contesa pe lună

”Am o inteligență peste medie”

Chiar dacă a fost înzestrată cu foarte multe calități, pe care, fără modestie, le recunoaște imediat, Ana Morodan spune totuși că are și un defect. 

“Am sânii mari, au ajuns până la buric! Am o inteligență peste medie. Dumnezeu mi-a dat multe, dar nu și grație. Așa sunt eu reală -boschetă! Am mari probleme cu spatele din cauza sânilor. Fac masaj cu pietre de jad săptămânal.”, a mai spus aceasta.

Mioara Velicu, adevărul despre operațiile estetice: „Nu vreau să fiu din față liceu și din spate muzeu”. Artista este mândră de felul în care arată

Ce spune Ana Morodan despre operațiile estetice

Ana Morodan a fost întrebată recent și despre părerea pe care o are despre operațiile estetice. Chiar dacă, momentan, aceasta spune că nu a apelat la aceste intervenții, în afară de cea pe care o va realiza curând, contesa nu exclude posibilitatea ca la un moment dat să se întâmple și acest lucru. Totuși, aceasta mărturisește că se iubește așa cum este, lucru pe care ar trebui să îl facă toată lumea.

Ce operații estetice are Ruby: "A fost intervenția pe care am așteptat-o cu sufletul la gură"

„Mi-e frică să bag un corp străin în mine, dar la un moment dat. Însă deocamdată mă simt foarte bine cu mine și cu corpul meu. Faptul că zic eu așa că am ț***e lăsate pe Instagram, o zic așa de doru lelii. Și o zic gen: “Da, fraierilor, știu că am ț***e lăsate” Să ne calmăm! Ce să vedeți, Planeta încă se învârte!Faptul că fac mișto de mine și că vorbesc cu lejeritate și îngăduință și simpatie. A fost un drum și încă este un drum de acceptare de sine, de iubire de sine, de cunoaștere, de autocunoaștere. Da, practic, văd că este un drum pe care, în special, femeile îl caută și nu ajung acolo”, a declarat Ana Morodan pentru Cancan.

Ce operații estetice și-a făcut Nicole Cherry: „Mama natură n-a fost generoasă cu mine”

Mara Bănăcă, intervenție rară, la nivelul feței. Ce îmbunătățire a ales să-și facă vedetaGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 26 iun 2022, 11:30 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience