Mioara Velicu, adevărul despre operațiile estetice: „Nu vreau să fiu din față liceu și din spate muzeu”. Artista este mândră de felul în care arată

Data publicării:
Sursa foto: Mioara Velicu, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Mioara Velicu, facebook

Mioara Velicu a spus adevărul despre operațiile estetice. Artista se mândrește cu felul în care arată, la 77 de ani. 

Mioara Velicu, în vârstă de 77 de ani, este foarte mândră de felul în care arată. Interpreta de muzică populară a recunoscut că nu s-a lăsat pe mâna medicilor esteticieni și nici nu are de gând să facă acest lucru. 

„Nu fac nimic. Am avut noroc de părinții mei, și mai ales de mama, care era foarte bună cântăreață a satului. A avut întotdeauna o energie extraordinară și un fel de a se comporta în colectiv foarte frumos. Eu am moștenit asta de la ea.

Dacă sunt în mijlocul tinerilor care mă apreciază și mă iubesc este extraordinar de frumos și dacă sunt cu cei de vârsta mea este și mai bine. Operații estetice? Doamne Ferește! Nu vezi câte riduri am! Nu pot pentru că nu mai am vârsta. Lumea mă știe așa și chiar dacă uneori televizorul scoate în evidență foarte multe, chiar dacă nu sunt la fel, adică chiar dacă nu sunt așa adânci ridurile… În momentul în care ies pe scenă și mă văd cu publicul și-mi spun oamenii că arăt bine, mă încurajează. Pentru ce-mi trebuie operații estetice? Dar nici nu mai pot de acum. Nu vreau să fiu din față liceu și din spate muzeu”, a declarat Mioara Velicu pentru Fanatik.

Ce pensie câștigă Mioara Velicu

Mioara Velicu este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică populară de la noi din țară. Artista a dezvăluit faptul că această pasiune o are încă de la o vârstă foarte fragedă, fiind susținută de părinți să urmeze acest drum. Chiar dacă la început nu a fost extrem de pasionată de acest domeniu, celebra interpretă spune că în gimnaziu a venit și dorința de a urma această cale. Mai mult, aceasta spune că nu are niciun studiu în domeniul muzical, și tot ce știe a învățat singură.

„Mă bucur că Dumnezeu mi-a dat acest har minunat. Am avut norocul să fiu lângă soliști de marcă, am învățat de la ei, țin steagul sus cu muzică de calitate. Eu cânt de pe la 3-4 ani. Mama mă punea să cânt când venea moașa pe la noi, deși eu voiam să merg la joacă. Până când a început să-mi placă să cânt, după clasa a V-a. N-am studii, eu sunt de pe prispa casei, e ceva nativ la mine. Eu nu știu tonalitățile nici acum. Eu cânt live și acum. La petrecerile private sau la spectacol doar live cânt. Nu pot să pun CD, apoi să dau din gură, nu pot să transmit ceea ce simt astfel.”, a explicat artista în cadrul unui podcast recent, potrivit impact.

Interpreta de muzică populară a dezvăluit chiar și suma de bani pe care o câștigă lunar din pensie. Chiar dacă sunt alți artiști care se pot mândri cu resurse financiare mai mari, cântăreața se declară a fi mulțumită de veniturile ei. Mai mult, aceasta spune că și perioada pandemiei a trecut-o cu bine, împrumutându-se din bancă pentru a-și achita toate datoriile.

„Acum am pensie 4.000 de lei. Și-mi ajung. În pandemie nu mi-a fost greu, am luat din bancă să-mi întrețin casa și să plătesc datoriile la stat. Întotdeauna mi-a fost frică de Poliție, de stat, ca să plătesc datoriile la stat, n-am vrut niciodată să am probleme”, a mai spus solista.

Citește și: Mioara Velicu, în lacrimi. Cătălin Măruță i-a oferit un obiect care i-a aparținut soțului ei: „Mi-ar fi plăcut să povestim când era în viață”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel