Amna, pregătită să îmbrace rochia de mireasă: „Aș face o petrecere mare de tot”. Cum stă artista pe plan sentimental

Data actualizării: | Data publicării:

Amna a vorbit despre situația în care se află în prezent, pe plan sentimental.

Amna a trecut prin clipe grele, în urmă cu trei ani, când se afla în plin proces de divorț cu tatăl copilului ei. Artista a avut o căsnicie de 9 ani cu acesta, însă au ales să pună punct relației, în urma mai multor neînțelegeri. Cei doi au păstrat însă legătura, de dragul copilului pe care îl au împreună.

„Eu am avut o relație de 9 ani când eram adolescentă, am crescut cu băiatul respectiv, am mers de mână la școală, ne-am pupat pe la 16 ani și nu prea ne-am certat. Dar eram orgolioasă tare de tot. El făcea primii pași. Acum sunt la fel. Așa sunt eu old school (n.r. de modă veche) și sunt niște chestii care trebuie să rămână. Mi se pare că bărbatul trebuie să curteze și femeia să se lase curtată. Nu neapărat că să se lase greu, dar cumva să vadă că prezintă interes. Dar dacă este o ceartă sau ne contrăm pe un anumit subiect, o situație, chiar dacă am greșit, nu fac eu primul pas, aștept să facă el”, a povestit Amna pentru EGO.ro

Amna, diagnosticată greșit cu o boală incurabilă. Dezvăluirile șocante ale artistei: „Am renunțat la mașină”

Ce i-ar putea ierta Amna partenerului ei

Când vine vorba despre lucrurile pe care le-ar putea ierta în cuplu, artista spune că ar putea trece peste anumite greșeli, dacă ar vedea că partenerului său îi pare într-adevăr rău. De asemenea, aceasta nu are o părere foarte bună despre persoanele care decid să pună punct relațiilor sau căsniciilor, fără a încerca să o repare, mai întâi.

„În principiu, cred că aș ierta foarte multe lucruri, aproape orice, atât timp cât s-ar purta niște discuții super mature și super asumate, dacă aș vedea în ochii omului regret și mi-ar da încredere că nu se va repeta. Spre exemplu, să zicem că suntem într-o relație de 10 ani  și a „călcat strâmb”, dar îl văd că se tăvălește pe jos și că îi pare rău cu adevărat sau dacă la mijloc sunt 3 copii, e posibil să iert. Degeaba spunem că nu iertăm, dar putem să ne dăm seama că după 3-4 întâlniri cu 4-5 rătăciți că am pierdut un om care a greșit la un moment dat. Dau un exemplu, nu că aș fi pusă în situația asta. Odată cu vârsta se mai schimbă perspectiva. Consider că atunci când este comunicare se pot salva multe relații. Dar în ziua de azi oamenii nu mai repară, aruncă”, a mai spus Amna.

Amna a recunoscut ce GREȘEALĂ majoră face, în ritualul de îngrijire: Știu că nu e bine

Artista a apelat la terapie

Amna nu a reușit să treacă singură peste cele mai grele momente din viață, ci a apelat la ajutorul specialiștilor. Aici vedeta a primit și cel mai bun sfat, care o ajută acum să ia cele mai bune decizii.

„Eu am mers la terapie într-un moment dificil al vieții mele, am mers vreo lună și nu o să uit niciodată cuvintele doamnei cu care lucram. Mi-a spus că întotdeauna să mă uit la faptele bărbatului, nu la vorbe. În momentul ăla mă uitam la niște fapte. Cred că este foarte important că omul de lângă tine te vrea cu adevărat și luptă pentru tine.”, a mai spus ea. 

„Chiar aș îmbrăca și rochia de mireasă”

Artista nu s-a ascuns să vorbească nici despre nuntă. Dacă în urmă cu puțin timp, ar fi exclus din prima această variantă, acum aceasta s-a arătat a fi chiar încântată de a păși din nou în fața altarului. Mai mult, Amna spune că și-ar dori să imortalizeze momentul printr-o petrecere fabuloasă, cu mulți invitați.

„Să mă recăsătoresc? Dacă mă întrebai acum un an spuneam „Doamne ferește”, dar acum aș spune „De ce, nu, dacă este omul potrivit?”. Chiar aș îmbrăca și rochia de mireasă. Ce are rochia de mireasă? Acum aș face mare, mare petrecere. De trei zile și trei nopți. Aș face o petrecere mare de tot”, a mai povestit Amna.

Care este relația Amnei cu David, băiatul ei

Când vine vorba de educația celui mic, artista este destul de strictă. Aceasta nu îi dă voie lui David să folosească telefonul decât cu program, monitorizând îndeaproape tot ce face el în mediul online. 

„El are telefon și stă pe YouTube Kids și are un timer, dacă el stă mai mult decât trebuie pe telefon mie îmi vine un mesaj în care mi se cere permisiunea să îi mai prelungesc sau nu timpul alocat pentru copilul meu și eu dau că NU. E simplu. Știu ce descarcă, știu tot ce se întâmplă, pentru că îmi apare pe telefonul meu. Doi la mână, acel telefon îl primește foarte rar. Ce-i drept, îi mai fură telefonul tatălui meu, dar tot ce face e să stea pe TikTok, dar acolo  mă gândesc că nu sunt știrile care apar pe la televizor”, a mai declarat artista.

Amna, despre momentul în care i-a spus fiului ei că divorțează: Îmi venea să plângGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel