Amna, diagnosticată greșit cu o boală incurabilă. Dezvăluirile șocante ale artistei: „Am renunțat la mașină”

Data publicării:
Amna, foto Instagram
Descriere foto: Amna, foto Instagram

Amna a făcut dezvăluiri șocante despre perioada în care a fost diagnosticată greșit cu o boală incurabilă.

Amna este una dintre cele mai iubite artiste din România. Cu toate astea, puțini știu că vedeta a trecut prin momente de coșmar, după ce a primit un diagnostic greșit din partea unui medic. Amna a fost nevoită să ia tratament timp de un an de zile pentru boala pe care nu o avea. Mai mult decât atât, artista începuse să se resemneze cu gândul că va muri și stabilise ce va face în zilele care i-au rămas. 

„Am fost diagnosticată greșit cu o boală incurabilă. Timp de un an de zile am trăit cu acea boală și cu tratamentul pentru acea boală. Am spus că-mi dau demisia, am și făcut asta. Acea doctoriță punea diagnostice greșit, după ureche”, a spus Amna în cadrul unei emisiuni TV.

Ce decizie radicală a luat artista când a primit diagnosticul din partea medicului

Înainte de a cere părerea unui alt medic, Amna și-a vândut mașina pe care o luase în leasing pentru a se focusa pe cariera muzicală și pentru a cânta până la sfârșitul zilelor sale. 

„Perioada aia de un an a făcut ca din mine să iasă dorința aia nebună de a reuși cu muzica. Am renunțat la mașină, mi-am cumpărat piesa și am zis că atât cât am de trăit, eu vreau să cânt, dar repet, eu nu aveam nimic (…) Am plecat în Austria, mi-am reverificat tratamentul și era totul în regulă. Boala nu exista! Am ajuns la un profesor din București, cu care am și născut, și dânsul mi-a spus că nu am absolut nimic”

Cât de tare a afectat-o divorțul pe Amna

Artista dezvăluie că a fost într-o căsnicie nefericită și că a suferit cumplit. Suferința a fost și mai mare arunci când a ajuns în punctul de a divorța. Rămasă singură, artista își crește copilul și nu se mai gândește să se recăsătorească. 

„Este un om puternic, foarte puternic și orice mă dărâmă, pentru că pe mine mă dărâmă multe lucruri, când par extrem de fericită, nu o să știi dacă plâng noaptea sau nu. În momentul în care pic, mă ridic de 30 de ori mai sus.

Eu nu îmi mai doresc o altă căsătorie, nu îmi mai doresc un alt copil, mi se pare că am trecut prin foarte multă durere în ultimii ani de căsătorie pentru că persoana de lângă mine nu a avut capacitatea de a înțelege durerea mea și cred că dacă ești profund, îți trebuie un om profund lângă tine. Și după divorț, foarte multă durere.
L-am așteptat foarte mult pe el să se schimbe și se se întoarcă acasă. Am vorbit cu terapeuți, am făcut de toate. Până când a apărut altcineva în viața mea și până când mi-am permis asta, atenție! Viața e scurtă și vezi că e făcută din momente”, a dezvăluit Amna la Antena Stars. 


Chiar dacă și-a refăcut viața sentimentală și are un nou iubit, artista spune că nu e dispisă să mai riște să sufere așa cum s-a întâmplat data trecută. 

 „În momentul ăsta nu mă mai văd căsătorită. Nu spun că nu sunt iubită sau nu vreau iubire. Nu știu de ce ar trebui să mai trec prin hârțogăraie, niște acte... de ce? E iubire? Să fie. Am un anumit statut, nu pot să mă gândesc dacă s-a căsătorit cu mine pentru că, pentru că. Eu iubesc, este minunat, este de 20 de milioane de ori mai intens. Cineva are mare răbdare cu mine. Sunt imposibilă la momentul de față pentru că sunt traumatizată, dar este incredibil cum îți dă Dumnezeu ce ai nevoie. Sunt pe treaba mea, dar nu-mi trebuie mutat împreună, căsătorie și alte chestii”, a adăugat artista.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel