Amna a recunoscut ce GREȘEALĂ majoră face, în ritualul de îngrijire: Știu că nu e bine

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Amna, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Amna, Instagram

Amna a vorbit despre ritualul ei de frumusețe și despre cum reușește să se mențină în formă, la 38 de ani.

Amna a împlinit de curând vârsta de 38 de ani, lucru ce nu se vede pe fizicul ei, întrucât vedeta arată încă ca o adolescentă. Silueta nu se menține singură însă, ci prin mult sport, spune vedeta,

"Am sala în mansardă, fac și acasă, fac și la sală. Merg peste tot: la pilates, jogging, în pădure, în parc, oriunde pot, fac sport. Dacă am un program mai lejer, fac sport de șapte ori pe săptămână, dacă am un program plin, de 2-3 ori. Fac sport pentru că mă relaxează și mă ține în formă." , a declarat Amna, în emisiunea Exclusive VIP, de pe Prima TV.

Care este rutina de îngrijire a Amnei

Chiar dacă vedetele au, de cele mai multe ori, numeroase ritualuri, când vine vorba de îngrijirea tenului, Amna spune că în cazul ei, doar cremele reprezintă secretul. Ba mai mult, aceasta recunoaște faptul că face o greșeală majoră, ce poate dăuna tenului.

"Folosesc cremele alea de hidratare obișnuite, nimic deosebit. Am învățat că nu trebuie să te culci cu machiajul, eu mai fac asta uneori, când am un machiaj foarte frumos la ochi, las eyelinerul cu genele false și rezistă cm 2-3 zile. Știu că nu e bine, dar nu am mereu timp să mă duc să mă retușez." , a mai spus ea.

Cum își îngrijește aceasta părul

"Pentru păr, întotdeauna fac tratamente, nu ai cum altfel. Am început un tratament cu laser acum, pentru creșterea părului. Mă ocup de păr în mod deosebit acum, pentru că am fost la un concurs, în care l-am coafat în fiecare zi și s-a stresat mult. Vreau să-l am cât mai lung și cât mai blond. Am avut șaten închis părul, dar nu m-am simțit bine și am revenit la blond. Am mai fost brunetă, dar când nu eram în industria asta și a fost groaznic, ceva rău. Blondul este prima iubire." , a dezvăluit Amna.

Cum și-a sărbătorit artista ziua de naștere

"Am făcut o masă între cei mai apropiați prieteni și echipă și efectiv m-am simțit bine. Am cântat, am dansat.. mi-am făcut de cap.

Schimbarea prefixului nu va aduce nimic nou, e la fel. Cred că este despre cât de liniștiți suntem și cred că este foarte important ce realizări ai până la vârsta la care schimbi prefixul și eu sunt ok. Am un copil, am o carieră, sunt liniștită, suntem sănătoși.", a continuat ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel