Amna, despre momentul în care i-a spus fiului ei că divorțează: Îmi venea să plâng

Data publicării:
Sursa foto: Amna, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Amna, Instagram

Amna și-a amintit de momentul în care a fost nevoită să îi spună lui David faptul că se desparte de tatăl său.

Amna a fost într-o relație de 12 ani, în urma căreia a rezultat David, fiul artistei. Vedeta și-a amintit despre momentul în care a trebuit să-i spună micuțului faptul că divorțează de tatăl său, lucru care, spune ea, l-a maturizat foarte mult pe băiețel.

„Cred că l-am maturizat foarte tare pe David, din păcate. Am vorbit cu el ca și cu un om mare. M-așezam, așa, de-a bușilea lângă el – ca să fim la aceeași înălțime – și dacă îmi venea să plâng – nu te gândi că făceam istericale, ferească Dumnezeu, rar, rar, să zic o dată pe an poate mă bușește plânsul când îmi spune: "Tu ești cea mai minunată ființă de pe pământ”, a spus Amna, potrivit cancan.

"Noi ne-am iubit foarte mult"

În ciuda despărțirii, Amna are doar cuvinte de laudă despre fostul ei soț. Artista pune despărțirea pe seama lipsei de experiență și de comunicare.

„Eu știu că noi ne-am iubit foarte mult, indiferent de ce ar crede oamenii. Era o iubire imposibilă, am trecut peste foarte multe obstacole. Eu îi port lui un respect foarte mare pentru că eu știu ce a făcut el pentru noi, pentru mine, pentru copil, pentru familie și ce am făcut noi pentru noi. Cred că ne-am distrus relația din lipsa de comunicare și experienței în relații. Pe viitor, nu mai vreau să amestec partea profesională cu cea personală”, a declarat Amna, în emisiunea găzduită de Roxana Nemeș pe Youtube. 

"Relația cu fostul meu soț a fost cea mai frumoasă perioadă din viața mea"

Artista nu regretă nimic din trecutul ei și are doar amintiri frumoase, când vine vorba de această căsnicie.

„Relația cu fostul meu soț a fost cea mai frumoasă perioadă din viața mea, pentru că îl avem pe David, am creat atâtea amintiri împreună. Mă gândesc la el cu drag, îi vreau tot binele din lume, vreau să fie fericit, îmi pare rău că nu am reușit să vorbim, să ne înțelegem ca oamenii.Noi nu ne-am despărțit că nu ne mai iubeam, pur și simplu nu am mai putut să comunicăm din cauza stresului, a oboselii. Fiecare avea frustrările lui și dacă am vreo supărare este faptul că nu am putut să ne înțelegem”, a mai spus vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel