Ilie Năstase, detalii surprinzătoare despre averea sa: ”La copiii mei nu m-am gândit”

Data publicării:
Ilie Năstase, captură TV/ kanal D
Descriere foto: Ilie Năstase, captură TV/ kanal D

Ilie Năstase a făcut declarații neașteptate despre averea sa. 

Ilie Năstase a strâns o avere impresionantă de-a lungul anilor, iar toată lumea se întreabă pe mâna cui vor ajunge banii fostului tenismen. Acesta a mărturisit că momentan nu se gândește să își facă un testament, deoarece este într-o perioadă a vieții sale în care se simte foarte bine și nu e momentul să se gândească cui îi va rămâne moștenirea.

„Sunt încă foarte puternic. Am o super energie, vă spun eu că mai trăiesc mult și bine.

Eu mă gândesc în ce vacanțe mai merg, nu mi-am făcut niciodată probleme de testament și moșteniri!”, a zis acesta pentru Viva.

 

De-a lungul carierei sale de sportive a câștigat suficienți bani, dar și din afacerile pe care le-a făcut până la această vârstă. Pe lângă de apartamente de lux, Ilie Năstase este un împătimit al bijuteriilor scumpe, precum și al automobilelor luxoase.

Fostul mare tenismen deţine ceasuri in valoare de 150 de mii de euro, bijuterii in valoare de 100.000 de euro si tablouri de 50 de mii de euro. Mai are si depozite de 129.000 de euro, respectiv 35.000 de euro la bancă, si alti 187.000 de dolari tot la bancă, potrivit Antena 3.

 

Citește și: Amalia Năstase, detalii neștiute din căsnicia cu Ilie Năstase: „Divorțul de Ilie a fost ca un roller coaster”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel