Amalia Năstase, dezvăluiri despre cea mai marcantă perioadă din viața ei. Ce a pățit fosta soție a lui Ilie Năstase în tinerețe: „Am fost distrusă, tata nu a știut”

Data publicării:
Amalia Năstase, sursa instagram
Descriere foto: Amalia Năstase, sursa instagram

Amalia Năstase a făcut dezvăluiri inedite despre o perioadă care a marcat-o profund, fără ca tatăl ei să afle vreodată.

Amalia Năstase a dezvăluit recent în cadrul unei emisiuni Tv care a fost cea mai marcantă perioadă din viața ei, care a făcut-o să plângă extrem de mult. Mai exact, fosta soție a lui Ilie Năstase a mărturisit că a rămas repetentă un an la facultate, lucru care a afectat-o puternic la acea vreme, simțind o mare rușine.

Potrivit acesteia, totul s-a întâmplat din cauza unei materii la care a picat de aproximativ patru ori. Mai mult decât atât, Amalia Năstase a mărturisit că se pregătise în restanță pentru a-l lua, însă i-ar fi picat niște subiecte la care nu se aștepta și din acest motiv s-a ajuns la această situație.

„Nu a fost pentru că munceam, a fost pentru că am picat un examen de vreo patru ori la programare. Eu eram studentă la Finanțe Bănci și în același timp lucram la o companie de asigurări unde le făceam ălora softuri, deci nu eram chiar lemn, dar noi la școală studiam cu un program pe care rulau dinozaurii.

E un program vechi. I-am spus doamnei profesoare că noi nu trebuim să știm astea și a zis „da? Bine? Ne vedem în re-re”. Nu înțelegeam nimic, eu învățam pe dinafară un program, nu știam să-l fac. Am învățat niște puncte și ea mi-a dat... punct și virgulă”, a spus Amalia Năstase la o emisiune tv.

Amalia Năstase, despre cum a reușit să slăbească zeci de kilograme. Ce nu mănâncă fosta soție a lui Ilie Năstase

Amalia Năstase a povestit că, din cauza rușinii, nu i-a spus niciodată tatălui său ce s-a întâmplat, mama ei fiind singura persoană care știa. De asemenea, vedeta a precizat că acest lucru a stresat-o extrem de mult, motiv pentu care începuse să îi cadă părul din cap.

„Am repetat anul și am fost distrusă. Rușinea pe care am simțit-o că sunt repetentă... Tata nu a știut săracul până când a murit. Eu cum mama am făcut combinații să nu-și dea seama. Îmi era atât de rușine că sunt repetentă, încât țin minte că mi-am pus mâna în păr și mi-a căzut un smoc de păr de stres. Am plâns”, a continuat ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel