Andra i-ar ierta orice lui Măruță: „Ce ar putea să facă? Să mă înșele”. Vedeta ar trece cu vederea infidelitatea în cuplu

Data actualizării: | Data publicării:

Andra a vorbit despre sacrificiile pe care ar fi dispusă să le facă în viața de cuplu.

Andra și Cătălin Măruță au aniversat recent 14 ani de căsnicie. Cei doi sunt priviți de toată lumea din showbiz-ul românesc, dar și de fani, ca fiind familia perfectă, având împreună și doi copii minunați. Mai mult, în numele poveștii lor speciale de iubire, celebra artistă recunoștea recent, în cadrul unei emisiuni de radio, faptul că i-ar putea ierta orice soțului ei. Dacă iubești cu adevărat pe cineva, treci peste micile greșeli pe care le-ar putea face, la un moment dat, mărturisește Andra.

„Eu cred că în dragoste orice este permis, când iubești cu adevărat. Poți trece peste niște lucruri, dacă iubești cu adevărat și dacă îți dorești ca lucrurile să funcționeze bine. Nu am trecut prin lucruri rele, dar mă gândesc că, mai ales dacă ai copii sau vrei să faci copii și să ai un viitor cu acel om, treci peste niște lucruri. Eu aș trece, așa văd în momentul ăsta. Nu am trăit, dar aș trece pentru că știu cât de mult îl iubesc și ăsta e omul, nu cred că aș putea găsi pe altul.”, a declarat Andra, în cadrul unei emisiuni.

VEZI și: Andra, dietă cu ciolan cu varză și sushi. La ce alimente a renunțat artista, pentru a scăpa de kilogramele în plus: „Mi-am propus să nu mai mănânc așa mult”

 

Andra și-ar ierta partenerul, dacă ar înșela-o 

Mai mult, Andra spune că singura greșeală pe care partenerul ei de viață ar putea să o comită ar fi înșelatul. Solista vorbește cu lejeritate despre acest subiect și consideră că nu ar fi o tragedie dacă ar afla faptul că soțul ei i-a fost infidel, motiv pentru care l-ar ierta oricând. 

„Ce ar putea să facă? Să mă înșele. În sensul în care  femeie e bătută, e clar că acolo nu mai e vorba de dragoste, este o obsesie, nu mai e cazul să vorbesc. Tot ce s-ar putea întâmpla rău este să mă înșele. Nu încurajez femeile să stea într-o relație în care sunt abuzate, pentru că suntem capabile să facem pe picioarele noastre foarte multe lucruri, dacă ne dorim, prin muncă se poate. Mergeți fetelor și munciți și nu stați la mila bărbatului. Nu mai suntem pe vremuri.”, a mai spus artista.

VEZI și: Cătălin Măruță, anunț neașteptat despre un podcast. Motivul pentru care nu l-a publicat niciodată: „Îl trecem la lucruri îngropate”

Care este secretul căsniciei dintre cei doi

Când vine vorba despre secretul ce stă la baza relației lor solide, Cătălin Măruță spunea recent faptul că sunt o familie normală, au și ei discuții în contradictoriu, dar se bazează pe niște principii solide.

„Să știi că noi nu deținem un secret. Suntem absolut exact ca orice familie care poate citește materialul ăsta. Și la noi există discuții, și la noi există discuții în contradictoriu. Important este să comunici cu omul de lângă tine și să vrei să faci echipă cu omul ăla. Și să fii împreună cu el și să mergi înainte cu el. Cred că… comunicarea, respectul, iubirea, toate astea sunt foarte importante”, a declarat Cătălin Măruță pentru Viva.

Mai mult, comunicarea este la baza relației lor întotdeauna. 

 „Comunicarea, cum spuneam. Să povestești cu omul de lângă tine absolut orice și oricând. (...) Indiferent cât de ocupați am fi, indiferent cât de departe am fi unul de celălalt într-un weekend, facem tot ce este posibil să ajungem acasă. Dimineața, la ora 7.30, ducem împreună copiii la școală. Andra poate are mai mult timp după-amiaza cu ei, eu poate în weekend, când ea are evenimente. Așa că, întotdeauna găsim timp”, a mai spus Măruță pentru sursa citată. 

Cum arăta Andra la începutul carierei. Dan Negru a scos de la arhivă o fotografie rară cu artista / FOTO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel