„Am avut surprize neplăcute”. Ilinca Vandici, o nouă reacție după valul de critici

Data actualizării: | Data publicării:
Ilinca Vandici, captură video YouTube
Descriere foto: Ilinca Vandici, captură video YouTube

Ilinca Vandici a stârnit un val de critici în mediul online, după ce a declarat, în cadrul unui podcast, că i-ar ierta orice soțului ei. 

Ilinca Vandici a făcut o serie de declarații controversate în cadrul podcastului găzduit de Damian Drăghici, dar și în emisiunea moderată de Denise Rifai. Prezentatoarea TV a vorbit despre relația pe care o are cu soțul ei, despre care a afirmat că i-ar ierta orice. Mai mult, aceasta a declarat că soțul ei e „șmecher”, că nu merge la cumpărături și nici nu schimbă scutece. În schimb, își permite să-i cumpere o mașină de 100 000 de euro și se va ocupa să-l ducă pe fiul lor „la femei”. Ea a susținut că familia ei este extrem de importantă pentru ea și că nici măcar infidelitatea soțului nu ar putea strica relația lor. 

Ilinca Vandici: I-aș ierta absolut orice


„I-aș ierta absolut orice. Consider că iubirea și familia noastră e mai presus de o fufă, două, trei, care stau 10-15 minute și au plecat.

Trebuie să ai putere să faci asta. Degeaba o zic numai din gură. El mi-a dat cele mai frumoase momente, mi-a dat rațiunea noastră ca și cuplu în acest moment și anume copilul.

N-am cum. Nu știu, omenește, ce-ar putea să facă un bărbat să nu-l iert. Nu există. Andrei, nu te uita la podcastul ăsta, că asta înseamnă că ți-am dat undă liberă. Dar, ce credeți, nu, nu e disponibil. Fetelor, tot la mine se întoarce, orice-ar fi, oricând ar fi!”, declara Ilinca Vandici în cadrul podcastului lui Damian Drăghici. 


Ilinca Vandici: „Nu îl trimit la Mega la cumpărături. Nu îl pun să schimbe scutecul copilului. Nu îl pun să se dea cu rolele prin parc. Nu, domnule! Bărbatul e bărbat. El trebuie să fie șmecher, să rămână așa. Aaa, că are și el momentele lui cu copilul, treaba lor. O să le aibă și de acum înainte că doar el o să-l ducă la femei, nu eu. Dar pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul, da?!”, a declarat Ilinca Vandici, în trecut.

Ilinca Vandici, primele declarații după valul de critici: Îmi vine foarte greu să mă uit la mine. Am luat pauză de la rețelele de socializare


Ce spune acum vedeta despre declarațiile din trecut


 „Am vrut să mă respect întotdeauna și să îmi respect publicul, tocmai de aceea merg la sală, mănânc sănătos, am grijă la aparițiile mele, cum mă îmbrac, cum mă machiez, ce spun, cum, ce fac, pentru că îi respect foarte mult pe cei care mă urmăresc și care mi-au fost alături de 17 ani.

Mă rog, societatea pune cumva o oarecare umbră de presiune asupra oamenilor, dar încerc să nu intru acolo foarte mult! Am avut surprize neplăcute și atât voi spune despre ceea ce s-a întâmplat!”, a declarat Ilinca Vandici pentru Cancan. 

Doctorul Cristian Andrei, reacție acidă după declarațiile făcute de Ilinca Vandici: "Sunt femei care se prefac că nu știu”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel