Doctorul Cristian Andrei, reacție acidă după declarațiile făcute de Ilinca Vandici: "Sunt femei care se prefac că nu știu”

Data actualizării: | Data publicării:
Ilinca Vandici și Dr. Cristian Andrei. Foto Instagram/ captură video ProTV
Descriere foto: Ilinca Vandici și Dr. Cristian Andrei. Foto Instagram/ captură video ProTV

Ilinca Vandici a stârnit un val de reacții în mediul online, după declarațiile făcute despre căsnicia ei.

Ilinca Vandici a făcut o serie de declarații controversate în cadrul podcastului găzduit de Damian Drăghici, dar și în emisiunea moderată de Denise Rifai. Prezentatoarea TV a vorbit despre relația pe care o are cu soțul ei, despre care a afirmat că i-ar ierta orice. Mai mult, aceasta a declarat că soțul ei e „șmecher”, că nu merge la cumpărături și nici nu schimbă scutece. În schimb, își permite să-i cumpere o mașină de 100 000 de euro și se va ocupa să-l ducă pe fiul lor „la femei”. Ea a susținut că familia ei este extrem de importantă pentru ea și că nici măcar infidelitatea soțului nu ar putea strica relația lor. 

Ilinca Vandici, noi declarații despre relația sa. Ce nu i-ar ierta prezentatoarea soțului ei: Asta m-ar face să pun capăt căsniciei

În cadrul emisiunii „La Măruță”, de la PRO TV, doctorul Cristian Andrei a comentat declarațiile făcute de Ilinca Vandici.
 
Ilinca Vandici: „Nu îl trimit la Mega la cumpărături. Nu îl pun să schimbe scutecul copilului. Nu îl pun să se dea cu rolele prin parc. Nu, domnule! Bărbatul e bărbat. El trebuie să fie șmecher, să rămână așa. Aaa, că are și el momentele lui cu copilul, treaba lor. O să le aibă și de acum înainte că doar el o să-l ducă la femei, nu eu. Dar pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul, da?!”, a declarat Ilinca Vandici.
 
Dr. Cristian Andrei: "Te gândești că viața poate să fie ușoară cu ce spune Ilinca, suntem într-adevăr doi bărbați la masă. Aceste declarații au o valoare proiectivă, un om vorbește în astfel de situații despre el. Nu schimbă nici el scutece, nici eu. (...) Sună foarte frumos în teorie, dar sunt mai multe persoane în cuplu . Ce să imite un copil de la un tată șmecher, să facă ce? (...) Un părinte trebuie să își vadă de viața lui, nu trebuie să stea în patru labe în fața copilului. (...) Este de dorit o familie democratică în care și tatăl știe pe unde se scoate scutecul copilului." 
 
Ilinca Vandici: "Consider că iubirea și familia noastră sunt mai presus de o fufă, două/trei, care vin, pleacă, stau pentru 10-15 minute”, a spus Ilinca. … Nu știu ce ar putea omenește să facă un bărbat să nu îl iert. Nu există”.
 
Dr. Cristian Andrei: "Sunt femei care se prefac că nu știu. (...) Sunt oameni care știu că există și alți parteneri, dar în aceste cupluri există mai puțină încredere și mai puțin angajament. (...) Trebuie să existe și responsabilitate într-un cuplu."

Ilinca Vandici dă de pământ cu femeile care o invidiază: „Văd în mine o valoare pe care nu o văd în ele”

„I-aș ierta absolut orice”. linca Vandici, detalii INEDITE din căsnicie: „Mai presus decât orice fufă care stă 10-15 minute”

Ilinca Vandici: „Este de datoria unui bărbat să acopere anumite cheltuieli. (...) Nu puteam să-mi caut un iubit care să mă plimbe cu tramvaiul, când eu mă plimbam cu maşina personală. (...) Dacă eu conduc un anumit tip de mașină, dacă eu îmi permit un anumit tip de apartament, ce ar putea să mă atragă la un bărbat care nu își permite lucrurile astea? De ce? Care e viziunea lui asupra vieții? Dacă până la acea vârstă nu a reușit să aibă o mașină mai șmecheră decât a mea, o casă mai mare decât a mea, haine mai frumoase decât ale mele, vacanțe mai scumpe decât mine, de ce l-aș mai aprecia? De ce l-aș mai iubi?”
 
Dr. Cristian Andrei: "Au început să apară copiii care visează să se plimbe cu tramavaiul. Au apărut acei oameni care merg mai repede către natură, sănătate, echilibru. (...) Eu cred că o doză de tramvai e benefică din când în când. (...) Eu cred că dincolo de asta e nevoia de siguanță a unei femei, de a o duce bine, inclusiv în fața altor femei. (...) Există acest reflex care a apărut într-o societate care era paternalistă, dar acum există mai multe capete în familie, inclusiv ale copilului. (...) Copiii au învățat să își exprime vocea. (...) Femeia e cea care crează atmosfera într-o famlie, dacă e colorat, frumos, calm."Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel