Andreea Marin, umilită și jignită de Ștefan Bănică: „Problemele cu agresivitatea au fost dintotdeauna. Plângea de faţă cu noi”

Data publicării:
Andreea MArin, Ștefan Bănică, sursa Instagram
Descriere foto: Andreea MArin, Ștefan Bănică, sursa Instagram

Detalii uimitoare cu privire la căsnicia dintre Ștefan Bănică și Andreea Marin au ieșit la iveală. 

Andreea Marin a trecut prin mai multe experiențe sentimentale eșuate, până să-și găsească fericirea în brațele lui Adrian Brâncoveanu.  Una dintre ele a fost chiar căsnicia cu artistul Ștefan Bănică, cu care vedeta are și o fată, Violeta. Fericirea celor doi a durat doar șapte ani de zile și, chiar dacă atunci celebra prezentatoare nu a oferit prea multe detalii despre motivul care a cauzat ruptura, aceasta a dat de înțeles la un moment dat faptul că ar fi fost vorba despre o infidelitate din partea solistului. Totuși, noi detalii uimitoare au ieșit la iveală de curând. Sabin Ivanof, unul dintre prietenii celor doi, s-a hotărât să spună lucrurilor pe nume și să dezvăluie toate chinurile la care a fost supusă „Zâna Surprizelor” în timpul acestui mariaj. 

„Știu că o jignea şi o umilea pe Andreea Marin pe unde apuca. El, când nu mai avea replică în faţa ei, începea şi o umilea. Şi dacă ea îi răspunde la jigniri, pac!, o lovea. Deci, toţi prietenii ştiau, dar nimeni nu a spus nimic până acum. Dacă ar fi tăcut şi nu ar fi ieşit cu minciunile acelea la Antenă, probabil că nu aş fi spus niciodată că o bătea pe nevastă-sa. Dar aş vrea să ştie lumea cât de ipocrit este”, a spus Sabin Ivanof, potrivit click!.

Te poate interesa și: Andreea Marin, devastată de durere după ce a fost înșelată: „Pe o scară de la 1 la 10, te doare spre 11”

 

„Am văzut-o de nenumărate ori plânsă”

Mai mult, se pare că aceste probleme ar fi apărut chiar de la începutul căsniciei acestora, spune bărbatul. Solistul ar fi fost încă de pe atunci agresiv atât fizic, cât și verbal, și nu era niciodată dispus să-i vindece rănile vedetei. 

„Am văzut-o plânsă. Săraca, era o victimă. Plângea de faţă cu noi, am văzut-o de nenumărate ori plânsă şi când venea acasă spunea că divorţează. Problemele cu agresivitatea faţă de Andreea au fost dintotdeauna. Am fost într-o vacanţă la Madrid în 2007. Ei s-au căsătorit în 2005. Eu cu Simona am fost la muzee şi Andreea era singură pe stradă, plângea. El era la sală, îl durea în fund”, declara afaceristul, acum ceva timp, în spațiul public. 

Citește și: Andreea Marin, dezvăluiri neașteptate despre relația cu Adrian Brâncoveanu: „În ziua de astăzi oamenii sunt mult mai orientați spre interese...”

 

Motivul pentru care Sabin Ivanof a renunțat să mai iasă cu Ștefan Bănică

Ultima vacanță pe care bărbatul a petrecut-o alături de cuplul celebru a fost chiar cu câțiva ani înainte ca cei doi să se despartă. Și atunci, comportamentul artistului ar fi fost la fel de nepotrivit, punctează bărbatul. Chiar dacă ar fi încercat să-i țină morală acestuia de nenumărate ori, Sabin Ivanof mărturisește faptul că acesta nu voia să-și schimbe nicicum comportamentul. 

„Ultima noastră vacanţă împreună a fost prin 2010. Din 2011 nu am vrut să mai ies cu el, că era un idiot. I-am făcut de atâtea ori morală, eu, între patru ochi. El voia mereu să meargă cu 2-3 cupluri în vacanţă şi când ajungea acolo se purta cu nevastă-sa execrabil, pleca singur, dacă noi eram la plajă el era la mall, dacă noi eram la mall, el era la sală, deci singur – singur, pur şi simplu”, a mai punctat acesta. 

Pe aceeași temă: „Întâlnirea dintre noi este un miracol”. Cum a început povestea de dragoste dintre Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel