Alina Sorescu explică de ce a stat cot la cot cu Alexandru Ciucu: „Indiferent de situație, sunt prezenți ambii părinți”

Data publicării:

Alina Sorescu explică de ce s-a afișat cu Alexandru Ciucu și fetițele ei. Cu ce ocazie se vor afișa din nou.

Alina Sorescu a venit cu declarații noi privind zvonurile legate de împăcarea sa cu fostul soț, Alexandru Ciucu. Deși multora le-a venit greu să creadă că acest lucru s-ar putea întâmpla, zvonurile au prins anvergură după ce au fost surprinși împreună. Cei doi erau cot lângă cot la prima zi de școală a fiicelor lor. Cu toate că fețele din pozele afișate în public nu transmiteau foarte multe despre gândurile pe care le aveau, fanii au tras repede concluzia că s-au împăcat.

Vezi și: Alina Sorescu, relație controversată cu un cunoscut prezentator TV. Despărțirea a creat multă confuzie: „Am încercat să fim un cuplu”

Prin urmare, Alina Sorescu a fost contactată de jurnaliști într-o încercare de a elucida misterul afișării lor împreună. De menționat este faptul că atât Alexandru Ciucu, cât și Alina Sorescu se dedică creșterii fiicelor lor, iar acest detaliu este evidențiat de implicarea de care au dat dovadă încă de dinaintea divorțului.

„Nu ne vom împăca niciodată. Nu e vorba de așa ceva. A fost normal să fim amândoi prezenti la festivitatea de deschidere a anului la școala fetițelor. În astfel de momente, indiferent de situație, sunt prezenți ambii părinți”, a spus Alina pentru Cancan.

Vezi și: Alina Sorescu, pregătită de o nouă relație. Ce ar face artista, în numele iubirii: „Așa cum am și făcut. Sunt foarte dedicată”

În plin proces

În același timp, cei doi se află în plin proces privind custodia micuțelor, iar cum istoria a arătat-o, astfel de procese sunt, de obicei, foarte lungi. Avocata cântăreței a precizat faptul că nu este un proces de custodie atipic, prin urmare, următoarea înfățișare va fi abia în luna ianuarie 2024. Potrivit informațiilor care circulă în presă, la momentul actual cei doi au programe de vizită. O săptămână fetele stăteau cu mama, iar următoarea cu tatăl și tot așa.

„Nu e un proces atipic. Nu vă pot oferi detalii, fiindcă există o confidențialitate avocat-client, dar nu e nimic ieșit din comun. Următoarea înfățișare pe fond e prevăzută pentru luna ianuarie a anului viitor. Urmăm pașii stabiliți de instanță”, a precizat Nicoleta Popescu pentru Playtech Știri.

Vezi și: Alina Sorescu, în lacrimi: „Încerc să fiu puternică”. Cum decurge divorțul de Alex Ciucu

Ce se întâmplă cu fetițele

Ulterior, instanța a considerată că nu este benefic programul menționat anterior pentru cele două fetițe, schimbând din nou măsurile luate. Oricum, potrivit Alinei Sorescu, domiciliul fetelor este la ea acasă.

"Vreau să vă anunț că instanța de judecată - Curtea de Apel București - a readus echilibrul emoțional al fetițelor. Curtea a suspendat programul de vizită din hotărârea judecătorească pronunțată în martie de Judecătoria Buftea, prin care o tânără judecătoare a decis pentru fetițe un program de vizită de o săptămână la tată și o săptămână la mamă, așa cum a cerut tatăl", a explicat Alina Sorescu într-o postare pe rețelele de socializare.

Vezi și: Alexandru Ciucu, primele declarații după ce Alina Sorescu a obținut, recent, o nouă victorie în instanță: „Nu mă mai însor niciodată”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel