Alina Sorescu, pregătită de o nouă relație. Ce ar face artista, în numele iubirii: „Așa cum am și făcut. Sunt foarte dedicată”

Alina Sorescu încă se vindecă după divorțul de Alex Ciucu, însă spune că este pregătită să dea totul într-o nouă relație.

Alina Sorescu a fost invitată în emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV, acolo unde a vorbit despre noua sa piesă, intitulată „În numele iubirii”, dar și despre cum își vede viitorul amoros. În ciuda decepției pe care a avut-o din mariajul cu Alex Ciucu, artista încă mai crede în dragoste și spune că ar da totul într-o nouă relație. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Alina Sorescu (@alina_sorescu_official)

Aflată în plin divorț, artista se concentrează acum pe creșterea fiicelor sale, dar și pe cariera sa, pe care în ultimii ani a neglijat-o. 

Cântăreața este pregătită să ofere totul persoanei iubite, însă spune că așteaptă același lucru și din partea partenerului. 

„În numele iubirii, pentru fete, știu că aș face, acum, totul. În numele iubirii, am făcut tot ce se putea și tot ce a ținut de mine, dar nu e, întotdeauna, de ajuns, ca să funcționeze.

Totul (n.r. ce ar face pentru persoana iubită), așa cum am și făcut, în momentul în care a existat. Sunt foarte dedicată atunci când vine vorba de o relație, așa cum sunt, acum, în relația cu fetițele mele, care, în prezent, reprezintă prioritatea din viața mea”, a povestit solista.

Alina Sorescu spune că viața ei este „complicată” în acest moment, însă este recunoscătoare că a reușit să depășească cele mai grele momente, după despărțirea de tatăl fiicelor sale. 


„O perioadă complicată dar, în care, mi-am demonstrat că am ieșit mai puternică, o perioadă din care era foarte posibil să nu se întâmple așa, dar uite că am reușit! 

Am avut alături fetițele, familia mea, publicul meu, comunitatea mea și uite că am reușit să merg mai departe, să iau lucrurile bune din ceea ce a fost, să iau toată situația ca pe o lecție din care trebuie să învăț să mă prețuiesc mai mult”, a mai mărturisit aceasta.

 

 

Alina Sorescu: „Încerc să fiu puternică”


Cu câteva zile în urmă, artista a fost invitată în emisiunea „La Măruță”, de la PRO TV, unde a dezvăluit că, profesional, lucrurile merg foarte bine, însă nu același lucru îl poate spune și despre viața personală. 

 


„A fost o perioadă mai grea, dar, în momentul de față, sunt mai liniștită, fetițele sunt mai liniștite, începem școala, încercăm să ne intrăm într-un ritm normal. Nu mai este valabil acel program, o săptămână, o săptămână, acum, fetele sunt cu un program cât de cât stabil.

Ce vreau să lămuresc, odată pentru totdeauna, este că nu a fost un proces de custodie. Custodia este comună, domiciliul fetelor la mine și discuțiile sunt pe marginea programului, care nu sunt, încă, definitive, pentru că procesul va mai dura.

Încerc să fiu puternică și să mă ocup cât pot de bine de fete. Încerc să fiu încrezătoare că toate lucrurile se vor liniști, la un moment dat și încerc să mă concentrez foarte mult pe activitatea mea profesională. Am făcut foarte multe lucruri în ultima vreme, am renăscut profesional și sunt foarte mândră de asta”, a mărturisit Alina Sorescu, în emisiunea „La Măruță”.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 08 sep 2023, 15:56 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience