Alina Sorescu, în lacrimi: „Încerc să fiu puternică”. Cum decurge divorțul de Alex Ciucu

Alina Sorescu, foto Instagram
Descriere foto: Alina Sorescu, foto Instagram

Alina Sorescu a inbucnit în lacrimi în platoul unei emisiuni tv. 


Alina Sorescu trăiește o perioadă extrem de dificilă, după anunțul divorțului de Alex Ciucu, bărbatul alături de care are două fetițe. 


Invitată în emisiunea „La Măruță”, de la PRO TV, Alina Sorescu a dezvăluit că, profesional, lucrurile merg foarte bine, însă nu același lucru îl poate spune și despre viața personală. 

Divorțul dintre Alina Sorescu și Alex Ciucu nu s-a încheiat încă, instanța urmând să stabilească programul definitiv al copiilor. Între timp, cele două fetițe, Raisa  și Carolina, se pregătesc pentru școală, în timp ce artista se preocupă ca acestora să nu le lipsească nimic. 

 


„A fost o perioadă mai grea, dar, în momentul de față, sunt mai liniștită, fetițele sunt mai liniștite, începem școala, încercăm să ne intrăm într-un ritm normal. Nu mai este valabil acel program, o săptămână, o săptămână, acum, fetele sunt cu un program cât de cât stabil.

Ce vreau să lămuresc, odată pentru totdeauna, este că nu a fost un proces de custodie. Custodia este comună, domiciliul fetelor la mine și discuțiile sunt pe marginea programului, care nu sunt, încă, definitive, pentru că procesul va mai dura.

Încerc să fiu puternică și să mă ocup cât pot de bine de fete. Încerc să fiu încrezătoare că toate lucrurile se vor liniști, la un moment dat și încerc să mă concentrez foarte mult pe activitatea mea profesională. Am făcut foarte multe lucruri în ultima vreme, am renăscut profesional și sunt foarte mândră de asta”, a mărturisit Alina Sorescu, în emisiunea „La Măruță”.


Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au divorțat după 12 ani de mariaj

 

„Sunt situații de viață prin care trecem și din care trebuie să ieșim bine pentru copii, pentru că fetițele sunt cele mai importante. Nu i-aș dori niciunei mame să treacă prin ceea ce am trecut eu, pentru că nu a fost o perioadă ușoară pentru fete, în care au trebuit să plece săptămânal”, a mai spus artista.

 

Artista a vorbit și despre cât de grea a fost ultima parte a  mariajului cu Alex Ciucu

„Știi cum are Andra melodia. Niciodată să nu spui niciodată, sunt situații de viață prin care trecem și din care trebuie să ieșim bine pentru copii. Fetițele sunt cele mai importante. Nu e ușor, nu aș dori niciunei mame să treacă prin ceea ce am trecut eu. (…) Lucrurile, din păcate, au ajuns în punctul ăsta pentru că nu s-a putut amiabil. (…) Aș vrea să mă gândesc la viitor și la ce urmează să se întâmple, nu mai vreau să privesc în urmă. Tot ce a fost a fost, tristețea nu are rost. (…) Da, normal că am plâns… Pentru fetițe în mod special, nu-i ușor”, a mai declarat Alina Sorescu.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 06 sep 2023, 18:04 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience