Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, certuri aprinse la „Te cunosc de undeva”: „Am mai întrerupt și filmările”

Data publicării:
Sursa foto: Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Instagram

Alina Pușcaș și Cosmin Seleși nu au avut mereu o relație bună, în ciuda imaginii perfecte pe care o afișau mereu în spațiul public. 

Alina Pușcaș a prezentat alături de Cosmin Seleși extrem de multe sezoane „Te cunosc de undeva”, cei doi formând echipa perfectă, pe micile ecrane. Fanii credeau că se înțeleg de minune și că era foarte reală chimia dintre ei, aceștia completându-se perfect. Cu toate acestea, prezentatoarea de la Antena 1 spune că cei doi au avut foarte multe neînțelegeri, de-a lungul timpului, care nu aveau neapărat la bază niște motive fondate. Mai mult, aceasta spune că filmările show-ului au fost chiar întrerupte de multe ori, din cauza discuțiilor aprinse.

„După 10 ani cu Seleși, trebuie să recunosc că am avut clinciurile noastre. Clinciuri pe te-miri-ce. Nu îmi dau seama dacă aveau legătură directă cu noi. Am mai întrerupt și noi filmările ca să ne certăm, să zic așa. S-a mai întâmplat. Opream noi filmările, dar s-au mai oprit filmările și din alte motive, și de la râs sau că s-a dus o glumă într-o direcție sexuală și nu se putea da la TV.”, a declarat Alina Pușcaș, potrivit libertatea

Citește și: De ce nu merge Cosmin Seleși în concediu în România: „Mă va urî toată lumea că zic asta” / VIDEO

Ce părere are Alina Pușcaș despre Pepe

Pentru că Cosmin Seleși și-a dorit să se retragă din cadrul acestui proiect, Pepe a fost cel care l-a înlocuit imediat. Alina Pușcaș spune că are o relație extrem de bună cu artistul, la adresa căruia are doar cuvinte de laudă, spre deosebire de fostul partener.

„Eu pe Pepe îl știam de mulți ani. Cred că cel mai mult i-a plăcut în postura de concurent, dar și în postura de prezentator. Cred că îi place și asta.

Pot să spun un singur lucru. Pepe este extrem de generos ca partener în orice situație. Fie că era concurent sau cu mine ca prezentator. Calitatea numărul unu la el a fost asta, când s-a făcut schimbarea. Un partener ideal. Chiar mi-a plăcut foarte mult.”, a mai spus aceasta.

VEZI și: Informații fierbinți despre al doilea sezon „Batem Palma”. Ce spune moderatorul Cosmin Seleși: „Concurenții sunt fantastici” / VIDEO

Ce părere are Cosmin Seleși despre Pepe și Alina Pușcaș

Invitat în trecut în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV, Cosmin Seleși a fost nevoit să spună 3 defecte pe care le are Pepe, cel care i-a luat locul din cadrul show-ului de transformări. Se pare că acesta nu are o părere foarte bună despre artist, făcând publice mai multe lucruri pe care fanii nu le știau până atunci.

„Băi, e greu la ăsta. Nu știe să citească prompterul, asta e clar .Îi place prea mult petrecerea, din punctul meu de vedere. Cum ar veni. Știi ce zic. Și nu-mi place când conduce obosit”, a fost răspunsul dat de Cosmin Seleși.

Nici Alina Pușcaș nu a scăpat din vizorul său, întrucât Cosmin Seleși a mai trebuit să ofere și 3 nume ale unor vedete care îl bârfesc, fosta sa colegă de platou fiind prezentă pe lista „neagră”.

„Andreea Bălan, Alina Pușcaș, Pepe.”, a fost răspunsul dat de Cosmin Seleși, spre mirarea tuturor, întrucât primele două vedete i-au fost colege la Te cunosc de undeva. 

Citește și: Pepe i-a furat iubita lui Liviu Vârciu. Detalii inedite povestite chiar de solist: „Băi, cât tupeu să ai?”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel