Alina Eremia, schimbare radicală de look: "Aștept de un an de zile". Vedeta, de nerecunoscut

Data actualizării: | Data publicării:

Alina Eremia și-a uimit fanii, prin ultima ei schimbare de look.

Alina Eremia și-a surprins fanii prin ultima ei apariție de pe rețelele de socializare. Vedeta a recurs la o schimbare radicală de look, renunțând la părul blond, care a reprezentat-o atât de mult timp. Mai mult, aceasta pare cu atât mai entuziasmată de schimbarea făcută, cu cât spune că așteaptă ca acest lucru să se întâmple de mai mult timp.  

"Aștept de un an de zile să revin la culoarea mea naturală și mă bucur că, într-un final, s-a întâmplat.," a spus Alina Eremia pe Instagram.

Fanii au reacționat imediat la postarea artistei, în număr extrem de mare. Aceștia s-au arătat a fi extrem de încântați de schimbarea de look pe care a adoptat-o cântăreața. Mai mult, foarte mulți dintre ei spun că artista a revenit la imaginea de la debutul carierei sale, când a jucat în filmul celebru care a consacrat-o.

"Ca în Pariu cu Viața", "Îți stă wow", "De când așteptam să te văd în șatenă", "în sfârșit! Mult mai bine îți stă cu culoarea naturală", au fost doar câteva dintre sutele de reacții lăsate de fani la fotografia artistei.

Alina Eremia a RENUNȚAT la un aliment, pentru o siluetă perfectă: Nu mănânc niciodată

Alina Eremia a vrut să se retragă din lumina reflectoarelor, pentru o perioadă

Invitată recent în podcastul lui Damian Drăghici, Alina Eremia a dezvăluit faptul că, la un moment dat, a simțit nevoia să ia o pauză scurtă de la celebritate, pentru că nu se mai regăsea. Artista nu a reușit însă să facă acest lucru, din cauza proiectelor în care era continuu implicată.

"Acum trei ani aș fi vrut să iau o pauză. Nu pentru că nu-mi mai doream, simțeam că sunt într-un punct în care simțeam că vreau să trec în altă etapă. Chestia asta se simțea și în cariera mea și aveam nevoie să stau puțin departe de tot haosul. Voiam să iau o pauză pentru că voiam să mă redescopăr, dar atunci când ești prins în horă, e foarte greu să te retragi. Sunt multe lucruri care vin, oportunități, și nu poți să le dai cu piciorul. Automat nu am avut timp să fac asta.", a declarat Alina Eremia în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Alina Eremia a avut probleme cu kilogramele în plus

Nici problema kilogramelor în plus nu a ocolit-o pe celebra cântăreață. Chiar dacă acum aceasta uimește prin aparițiile ei, pe vremuri, recunoaște că nu a arătat întotdeauna de invidiat. Mai mult, aceasta a avut chiar un număr impresionant de kilograme în plus, pe care spune că l-a conștientizat abia la un punct al vieții ei.

"Am avut 12 kilograme... de fapt până în 15. Am avut multe kilograme în plus și nu e ca și cum nu le purtam cu mândrie. Nu aveam o problemă. Am ajuns într-un punct în care am zis că vreau să arăt altfel, să fiu mai sănătoasă, pentru că asta avea să se reflecte în timp. Sportul a devenit o dependență, am încercat diete, am avut și o gastrită. Puneam foarte multă presiune pe mine.", a mai mărturisit artista.

Alina Eremia, probleme de sănătate din cauza dietelor drastice: Aveam 15 kilograme în plus. Puneam foarte multă presiune pe mine

Cleopatra Stratan, pregătită să devină mămică: "Ne dorim foarte mult asta"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel